Snap
  • Mama
  • Relatie

Hoera! We krijgen een vriend(innet)je erbij!

Een tijd geleden schreef ik een blog over mijn vriendin bij wie het niet wilde lukken, maar nu is er fantastisch nieuws!

Het is half 9 's morgens en ik start net mijn computer op. Terwijl ik de eerste slok van mijn kop koffie neem, zie ik haar naam in het scherm van mijn telefoon verschijnen. Er moet wel iets zijn want ze belt me nooit overdag. Ik neem op en hoor een nerveuze stem vragen of ze stoort. Op de achtergrond hoor ik dat ze in de auto zit en weet eigenlijk direct hoe laat het is. 'Jij gaat mij geloof ik iets vertellen?' vraag ik heel voorzichtig. Ze stottert wat overrompeld dat dat inderdaad zo is. Nog zonder uit te spreken wat ze wil vertellen beginnen de waterlanders hun gang te gaan bij mij en ik het enige wat ik heel enthousiast (en tegelijkertijd ook verbaasd) kan uitbrengen is 'Jaaaa? Echt?'. Zij begint ook te brullen. Dat was dus de bevestiging. Op de achtergrond hoor ik haar man lachen. Tjah, sorry! Vrouwendingetje! ;-)

M'n collega's kijken me intussen aan of ze water zien branden, dus ik trek even een spurt naar beneden. Ze vertelt dat ze net een test heeft gedaan en dat ze denkt dat ze zwanger is. 'Had je 2 strepen?' Ik krijg een foto tussendoor via de app. Ehm, hier is geen twijfel over mogelijk. Ik sta werkelijk te stuiteren van enthousiasme. Nu ik dit verhaal eindelijk kan typen krijg ik dat zelfde gevoel weer haha! Met een duidelijke boodschap dat ik de enige ben die het weet en het aan niemand mag vertellen (nee, ook niet aan m'n eigen vent) probeer ik me weer op het werk te concentreren. 

Dit was echt een bizar zware dag! Ik ben zo blij voor haar dat ik enorm op zie tegen thuiskomen. Onderweg naar huis bel ik haar nog even op omdat ik gewoon ben vergeten te vragen hoe ze zich voelt (schaam!). Ze belooft me dat ze gelijk mijn vriend gaat bellen. Zodra ik thuis kom gaat zijn telefoon. Ik zie binnen no time dat zij het is met het goede nieuws. Samen stuiteren we de avond door.

Net voor ik wil gaan slapen krijg ik nog een appje. 'Je snapt natuurlijk wel dat ik verwacht dat je nu mijn babyshower regelt he ;-)'. Maar natuurlijk lieve vriendin, en die van jou gaat nog veel leuker worden dan die je voor mij hebt geregeld! 

Volgende uitdaging in mijn vizier: hoe organiseer ik een te gekke babyshower? Dus lieve mama's die babyshowers hebben gehad of hebben georganiseerd: met wie heb je het georganiseerd, wat heb je voor leuks gedaan, wat had je zelf absoluut liever niet gedaan? Ik doe graag inspiratie op uit jullie verhalen. :-)

En natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van mijn zoektocht naar de 'perfecte' babyshower voor mijn lieve vriendinnetje.

7 jaar geleden

Wat leuk om te lezen! Als ik aan die ochtend denk dan krijg ik die smile ook haha. Is inmiddels 2 maanden geleden gebeurd, maar mag vanaf gisteren wereldkundig gemaakt worden :-)

7 jaar geleden

Ondanks ik jullie niet ken verschijnt er tijdens het lezen van jou blog toch een glimlach op mijn gezicht! Wat een leuk nieuws en wat mooi om te lezen dat jij er zo enthousiast van word dat je vriendin zwanger is! Helaas geen tips voor de perfecte babyshower, want als ik ergens een hekel aan heb.... hihi! Succes met het organiseren! Groetjes