Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Hoera Hoera, wat een feest

Hoera Hoera wat een feest! Zijn jullie ook zo blij???? Eindelijk het is zo ver!

Hoera hoera wat een feest! Zijn jullie ook zo blij? jullie weten het vast wel. Je kunt het niet gemist hebben. Heel Nederland viert feest. nu zul je je afvragen wat heb ik gemist? Gisteren was het zo echt zo ver! Voor het eerst sinds 2006 hadden we officieel een hitte golf! yoehoe! al dagen was dat bijna net zo belangrijk nieuws als de treintramp! 

Een hot item was het. En ja Hot was het ook. Persoonlijk irriteerde ik me kapot aan dit nieuws, de nos, rtl, sbs allemaal waren ze er druk mee. En ooooo wat keken we er naar uit....nou ja we? Ik niet en vele met me niet. Zwangere dames die zowat uit hun degelijke teenslippers knappen en in de nacht badend in het zweet wakker worden en dan twijfelen of hun vliezen niet gebroken zijn. Baby' s die niet kunnen slapen en nog te klein zijn om ze lekker in bad te zetten. Kinderen welke al lang voor bed tijd uit hun humeur zijn en nog later naar bed gaan omdat het nog veel te warm is. Buren die in de avond pas tot leven komen en uitgebreid tot diep in de nacht in de tuin gaan afkoelen met iets te veel lawaai. Jij moet weer vroeg op dus probeert te slapen. Laat ik maar niet beginnen over de zieken en bejaarden. Maar volgens NOS SBS en RTL zou heel nederland feest vieren.

Oo wat hoop ik dit weekend op stevige onweersbuien, sorry voor alle mensen met een tuinfeest. Maar wat zou het heerlijk zijn om in koelte ongestoord te kunnen slapen!

Delen jullie mijn gevoel of hebben jullie ook dagen de positieve prikkeling van de weermannen en vrouwen gevoeld?  Zit heel Nederland nou echt op een hitte golf te wachten? Of is het voor velen inmiddels een hete irritatie. Nu snap ik wel  dat ik in het zuiden van het land woon en wij hier regelmatig al 34 graden gevoeld hebben, dit in tegenstelling tot de kustprovincies.

 

10 jaar geleden

Ach de hitte, ik heb er op zich wel last van, ik slaap slechter en beweeg veel minder, maar ik hou er niet van om te klagen over het weer. We wonen nou eenmaal in Nederland en hier heb je soms herfst tot in juni, of zomer in oktober, dat hoort er allemaal bij. Wat ik wel irritant vind, is dat heel Nederland over niets anders meer lijkt te kunnen praten dan het weer, idd van NOS tot SBS, het is een enorm HOT item. Laat lekker gaan, je kunt er toch niets aan veranderen, denk ik dan

10 jaar geleden

Toch, ben ik ondanks de hittegolf wel heel blij dat we eindelijk een paar dagen heerlijk op het strand hebben kunnen zitten. Als je niks moet en de boel de boel kan laten is het wel te doen toch?

10 jaar geleden

Ha,ha...geef mij ook maar een graad of 24 en een zonnetje.Vandaag hier juist weer superslecht weer. Ach, ben juist blij met Nederland:die wisseling van de seizoenen...zou het niet willen missen!

10 jaar geleden

Grinnik, ik vind het wel een prima idee. Is het heet gaan we gewoon de bergen in. In de winter skien. Ergens in de buurt van Salzburg dan maar?