Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Fris en stralend na je bevalling

Daar was ie dan eindelijk; George Alexander Louis. Net als alle jonge ouders zijn Kate en William hardstikke trots op hun baby. Wat ook erg opviel is dat Kate er prachtig uitzag. Natuurlijk is haar haar en make up verzorgd en is er speciaal voor deze gelegenheid een jurk ontworpen. Maar met deze tips zie ook jij er net na je bevalling stralend en sexy uit!

1. Draag kleding die past bij je veranderde lichaam

Helaas hebben we niet allemaal net als Kate een designer klaarstaan om een mooie jurk te ontwerpen. Zo net na je bevalling past je normale kleding nog niet meteen, maar je zwangerschapskleding ben je vaak beu en is nu veel te wijd. Een wikkeljurk is dan een ideale oplossing. De plooien flatteren je buikje, het draagt fijn en het is ook nog eens makkelijk tijdens de borstvoeding!

2. Verwen jezelf met een mooie set lingerie

Die eerste week(en) na de bevalling draag je met het oog op de kraamverbanden vooral praktisch ondergoed. Verwen jezelf zodra dat niet meer nodig is met een mooi sexy lingeriesetje. Je borsten zijn erg veranderd en hebben steun nodig, dus waarom zou je bij die nieuwe beha ook niet meteen een mooi broekje scoren?

3. Ga naar de kapper

In die eerste weken ben je zo druk met je baby dat je haar vaak even snel in een paardenstaart gaat (tenzij er kraamvisite komt natuurlijk). Ga zodra je je ritme samen met je baby hebt gevonden een keer lekker naar de kapper.  Je voelt je dan meteen weer een stuk vrouwelijker en dat straal je dan ook uit!

10 jaar geleden

Je hebt gelijk. ( al heb ik nergens kritiek in de media gehoord / gezien ? hier ging het niet specifiek over het buikje,maar vooral over dat er bij punt 1 staat dat je kleding moet dragen die passen bij je nieuwe figuur en dat vond ik dus niet, terwijl het wrs door een professional is bepaald ) Ze zag er prachtig stralend uit, maar vond de keuze van die jurk gewoon niet erg handig.

10 jaar geleden

en de jurk zou een tribuut geweest zijn aan prinses Diana, die met William uit hetzelfde ziekenhuis verscheen met een groene polkadotted jurkje. Ieder zijn Eigen smaak, ik vind dat ze er prachtig uitzag...ze is niet voor niets tot de best geklede vrouw uitgeroepen ;) Ik denk echt dat ze veel liever een lekkere comfortabele joggingbroek aangehad had ipv een jurk en opdoffen voor de paparrazi!

10 jaar geleden

ik snap alle media kritiek hierop echt niet.. Kate is van Eigen een dun meisje, dat NET een dag geleden een grote 8pond baby gehad heeft. Ze was amper 24 uur hiervoor nog zwanger mensen, weten jullie nog hoe dat was? Hoe je op het laatst gewoon rond waggelt ipv loopt, omdat je buik zo in de weg zit? Ik vind het echt gewoon te belachelijk voor woorden dat mensen focussen op haar buik, ipv op de reden dat ze uberhaupt naar buiten kwamen, het laten zien van de nieuwe baby! Dat hadden ze echt niet hoeven doen zo snel...om dan zo bekritiseert te worden! Ik liep na mijn eerste bevalling 3 uur later al door het ziekenhuis heen, maar een buik had ik zeker nog. dat trok pas na een week wat weg. Ik voelde me ook raar en opgelaten na de bevalling, omdat die "buik" er nog zat (wat eigenlijk heel normaal is!), laat staan als je dan voor de hele wereld moet gaan poseren! En bekritiseerd worden. Echt te belachelijk voor woorden!

10 jaar geleden

Helemaal mee eens!