Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Hoe regelen jullie de vakantieopvang?

Schoolgaande kinderen hebben in de zomer maar liefst 6 weken vakantie. Daarnaast hebben ze nog een aantal weken per schooljaar vrij. Hoe hebben jullie dat met opvang geregeld?

Wanneer je werkt en de kinderen hebben vakantie dan moet er extra opvang geregeld worden. Tot nu toe heb ik het geluk dat ik het met opa's / oma`s / tante heb kunnen regelen. Hoe doen jullie dit?

Is het ook mogelijk om alleen in de schoolvakantie BSO te regelen? ( oftewel: krijg je hierin dan ook een tegemoetkoming van de overheid?)

Ik ben benieuwd!

 

10 jaar geleden

Ook ik werk in het onderwijs en heb dus samen met de kinderen vakantie. Zou dit niet het geval zijn dan kan ik wel terugvallen op opa en oma. Die passen ook op als ik werk. De jongste gaat namelijk nog niet naar school. De eerste schoolweek heeft mijn man altijd nog half vrij. Dan kan onze meid rustig weer aan het schooljaar beginnen zonder direct te moeten overblijven.

10 jaar geleden

Dat is handig! Op dit moment heb ik alles prima geregeld, maar omdat ik dat niet als vanzelfsprekend zie, is het toch handig om evt voor de toekomst andere opties te bekijken.

10 jaar geleden

Succes met het regelen; ik kan je niet helpen, werk namelijk in het onderwijs... ;-)

10 jaar geleden

Ik ga er vanuit dat zo`n achterlijk plan niet doorgaat, maar inderdaad: je weet het hier maar nooit!