Snap
  • Mama
  • voorstellen
  • #momlife
  • #liefde
  • onsverhaal

Hoe ons leven samen begon. <3

Hi! Even voorstellen, mijn naam is Sharon. Ik ben 25 jaar oud, partner van Luuk en trotse mama van onze prachtige dochter Romy.

Hoe ons sprookje begon:

Eind 2012 leren Luuk en ik elkaar kennen via relatieplannet. Schot in de roos. ❤️

We appen een paar weken met elkaar en dan besluiten we samen af te spreken. Op 05.01.2013 vond onze eerste date plaats, en sinds dien zijn we eigenlijk onafscheidelijk.

Na een half jaar trok Luuk bij mij en mijn ouders in, en begon onze zoektocht naar een huis. April 2014 is het dan zo ver, wij gaan samen wonen! We vonden een prachtig plekje midden in de stad. Knapte het hele apartement op, gaven daar veel te veel geld aan uit, waarna we naar een jaar weer terug introkken bij mijn ouders. Wij gingen namelijk ons eigen huis kopen. Wat waren we trots want Luuk was pas 23 jaar, en ik 21 jaar oud.. Op onze leeftijd vonden we dit een knappe prestatie.

We kochten een nieuwbouw huis. Dit moest nog gebouwd worden. Dus om huur te besparen en daardoor geld te sparen mogen we een jaar terug naar mijn ouders. April 2015 leveren we onze apartement sleutels in, vanaf dat moment is het afwachten. Op 20 mei 2016 is het dan zo ver, de sleutels van ons eigen paleis. Wat zullen we hier prachtige herinneringen gaan maken. We besluiten dat we hier voorlopig wel even blijven zitten.. Luuk volgt ondertussen naast zijn drukke baan ook nog een opleiding. 

Als we het hebben over de toekomst zitten we beiden wel op één lijn. Als het ons gegeven is willen we graag kinderen, maar pas als Luuk zijn opleiding afgerond heeft.  Hoe het ons hierna verging lees je in mijn volgende blog.....