• Mama
  • Babyspullen
  • mama
  • kleding
  • kinderwagen

Hoe kom jij over?

Net als met kleding verteld een kinderwagen veel over jou als mama.  Aan een kinderwagen is af te leiden of je een sportieve mama bent,  een fashionista en moderne mama, een klassieke mama of een traditionele mama.

De sportieve mama

 

De sportieve mama is actief en doet aan sport. Ze is ervan overtuigt dat een baby geen verandering in haar levensstijl hoeft te brengen. Daarom neemt ze ook haar kindje mee tijdens het joggen.

De klassieke mama

 

Vergis je niet, de kinderwagen uit de jaren ‘50 maakt een comeback! Tegenwoordig kun je soms wel wat centjes neerleggen voor deze klassiekers. Je bent een zelfverzekerde moeder die graag buiten de box kijkt en zich niet zo snel aantrekt van wat anderen van je vinden. Moeder zijn staat waarschijnlijk al heel lang op je verlanglijstje. Momenteel geniet je er met volle teugen van.

De traditionele Mama

 

Jij gaat voor leuk en save. Een kinderwagen kan er leuk uitzien maar moet eigenlijk vooral functioneel zijn. Daarom kies je liever bijvoorbeeld  voor een Mc Laren kinderwagen.

 

De fashionista en moderne mama

 

Een kinderwagen moet er modieus uitzien. Net als jijzelf. De Bugaboo is waarschijnlijk de ideale kinderwagen voor jou. Veilig, functioneel en modieus, wat wil je nog meer?

Herken jij jezelf hierin?