Snap
  • Mama

Hoe kan ik de klok even stil zetten??

Wat gaat de tijd toch snel. Ons kleine meisje is al weer bijna 8 maanden.

Aangezien zwanger zijn niet mijn hobby is, hebben we besloten om het bij 2 kindjes te houden. Dus ik wilde zo veel mogelijk "genieten" van de laatste keer zwanger zijn. Ik heb me toen ook voorgenomen om zoveel mogelijk te genieten van onze baby. Bij de eerste heb ik dat ook gedaan maar niet geheel bewust. Ik vond het geweldig als hij weer iets geleerd had en het kon niet snel genoeg gaan... 

1 november 2013 zijn wij de trotse ouder geworden van een mooi meisje. Ons gezin is nu compleet. Een koningsgezin. wat wil je nog meer??? Nu bijna 8 maanden later schiet het ineens door me hoofd dat ons kleine meisje alweer bijna 8 maanden is. Als ik naar haar kijk, zie ik al weer een echt meisje. Waar is mijn baby gebleven??? Ze groeit als kool. ( met 7,5 maand al 73 cm ) Ze heeft haast om alles te leren en te ontdekken. Ze tijgert heel de kamer rond, gaat zelf zitten en klapt dan trots in haar handjes. Ze laat duidelijk merken als ze iets wil/ niet wil. Ze "eet" in haar eigen stoel mee aan tafel.. Natuurlijk ben ik trots op haar dat ze het zo goed doet, maar stiekem zou ik haar graag klein willen houden. Lekker knuffelen en uren kijken naar haar als ze in je armen ligt te slapen.....

Weet iemand hoe ik de klok stil kan zetten?? ;-)

9 jaar geleden

Mooi stukje! Heel hkeernbaar ook. Vrijwel het hele stukje is ook van toepassing op Benthe. Blijven aanbieden, herhalen en stimuleren en dat allemaal zeker spelenderwijs is de sleutel naar ontwikkeling. Bootcamps en drill-methodes zijn hierbij uit den boze. We noemen Benthe wel eens onze Super-Downie. Dit heeft iets te maken met haar niveau, maar meer nog met hoe zij sociaal mee kan. De mooiste uitspraak in deze context komt van een vader met drie kinderen in de twintig. Een van deze kinderen heeft het Syndroom van Down. Zijn uitspraak: Wat is hetgene wat je het liefst wil voor je kinderen? Dat ze gelukkig worden. Het kind met Downsyndroom is veel gelukkiger dan de andere twee.' Dit wil niet zeggen dat alles even makkelijk is, maar geeft wel duidelijk aan waar het uiteindelijk om gaat.Groeten,Geert

9 jaar geleden

Veel foto's maken? Andere tips heb ik niet echt. De tijd gaat door en gelukkig brengt elke nieuwe fase weer ander leuke dingen met zich mee. Sterkte!