Snap
  • Mama
  • mommy
  • momblogger
  • makingmemories
  • momblogs

Hoe ik veranderd ben als mama

We lopen allemaal ons eigen pad, en er zijn natuurlijk een hoop dingen veranderd toen ik mama werd. Maar als ik kijk hoe het leven nu is en hoe het hiervoor was dan is dit echt het gene wat het meest veranderd is! Ik kan gewoon nooit meer aan mezelf denken als het op Noah aan komt. En dat vind ik juist een plus punt, helaas niet iedereen

Altijd geloofde ik al wel in dat niks gebeurd zonder een reden, en dat de maan iets magisch heeft.. Zonder geloof en groei zijn we maar gewoon een mens zonder bestemming. 

Tot dat Noah kwam was ik constant bezig met mijn persoonlijke groei, ik wilde leren en de wereld zien en natuurlijk stond ik altijd overal voor open! En dat is nog steeds zo.. Alleen nu Noah er is kan ik niet egoïstisch zijn, en dat wil ik ook niet Noah hoort bij ons en bij mij, hij maakt mij sterker..

Alles wat ik doe is een spiegel, en dat is prima want, daarom heb ik hem leven gegeven hij is een deel van mij en onze groei samen.. Als hij een gekke bek trekt denk ik heerlijk lieverd, doe maar even gek laat je gaan, laat alle energy maar los.

Toch, kan ik dan niet begrijpen als ik iemand hoor zeggen, een ouder '' ik kies voor mezelf '' of ik ben het belangrijkste''.

In elke situatie probeer ik mezelf in een ander te verplaatsen maar zeker nu ik een moeder ben zijn alle situaties gerelateerd naar het ouderschap erg moeilijk.. Bij een bevalling jank ik, bij een pamper reclame kan ik het al moeilijk binnen houden.

Het leven is je gegund, je leeft en dat je een leven ter wereld heb gezet is jou bestemming! Je kindje kiest nergens voor.

Daarom vind ik dat het super belangrijk is het beste uit jezelf voort te zetten in je kindje.

Geef je spiegel een mooi kleurtje, het leven kan zoveel mooier zijn, het is maar net hoe je het brengt.

In elke situatie vertrouw ik op me gevoel, en daarbij zijn momentjes voor mezelf erg belangrijk om alles te relativeren want, oh ja het ouderschap is onwijs moeilijk.. Iedereen struggled wel eens! Dat hebben we met zijn alle gemeen, we are all moms.

En daarom hebben we allemaal ons eigen pad te wandelen, maar zodra je een kindje hebt.. Moet je niet egoïstisch zijn.. Het is allemaal plannen en blijven na denken.

Elke dag geloof ik weer in mijn persoonlijke groei, en in het kracht van het moederschap.

Als ik kijk naar de strepen op mijn buik ben ik trots, trots op het feit dat ik door Noah stabieler en elke dag dichter tot mezelf kom.

Door Noah ben ik wie ik moet zijn. 

Als het op Noah aan komt kan ik niet egoïstisch zijn

Snap