Snap
  • Mama

Hoe het verder ging...

Mijn eerste échte blog. De blog die verder gaat waar Maud geëindigd is. Geen fictie dit keer.

Ik zal mijn 'partner' dezelfde naam geven als dat hij had in de blogs van Maud.

Het einde van de kraamweek.

Een week die op zijn kop staat van álles wat nieuw is. Nieuwe gevoelens. Want wat kun je ongelooflijk veel van zo'n klein babietje houden. Marco die de lieve papa uithangt wanneer er kraamvisite is maar voor de rest lekker doet wat hij wil. En alles wat ik wil... nee MOET leren van mezelf om mijn meisje te kunnen verzorgen.

Dat laatste lukt aardig. Alleen het badje is te lastig met maar 1 arm. Wassen met een washandje op de commode lukt me wel.

Wat geniet ik van mijn meisje. Zo goed als alles doe ik zelf. Ook de nachtvoedingen als m'n meisje heerlijk op het aankleedkussen op ons bed ligt.

Ik geniet.. volop

En papa geniet.. volop van zijn vakantie