Snap
  • Mama
  • tips
  • help
  • instagram

Hoe begin je?

Ja ik ben iemand die heel graag, echt heel graag, een groot Instagram account zou willen hebben. 

Maar hoe begin je daar aan? Het lijkt sommige zo makkelijk af te gaan. Ik heb veel te vertellen dus dat is het niet. Maar toch weet ik niet goed hoe ik “groot” kan worden. 

Als ik het zou vragen aan Ricardo dan wilt hij ook graag op Instagram. Elke keer als we iets doen of hij maakt iets wilt hij een foto maken of dat ik hem maak. En als het aan hem ligt komt alle foto’s op Instagram. 

Wie heeft er tips? 

3 jaar geleden

Ik hou er van om mijn ervaringen te delen. Nu gaat het in mijn leven niet zoals het hoort te gaan. Heb daar een enorme zoektocht gehad met welke hulp ik nodig heb en zou zo graag anderen tips willen geven om hun zoektocht minder lang te maken of te laten zien dat ze niet alleen zijn!

3 jaar geleden

Helaas geen tips hier. Waarom wil je eigenlijk een groot instagramacount? Wil je er graag je beroep van maken?