Snap
  • Mama
  • Relatie

Hij wil en tattoo - ik vind het maar niets

Echt, ineens... out of the blue: mijn man (en vader van mijn kinderen) wil ineens een tattoo...

Nou daar schrok ik wel even van! Hij stond kennelijk al een tijdje ingeschreven bij een bepaalde tattoo artist, deze had ineens wat plekjes vrij en je kon je verhaal insturen. Dan wordt er in overleg een ontwerp gemaakt en uiteindelijk gezet natuurlijk. 

Om maar niet te gaan zeuren over de kosten, want zal echt niet goedkoop zijn, ben ik vooral onder de indruk van het idee zelf?! Een tattoo bij mijn man?! Na wat doorvragen kom ik er achter dat het idee al heel lang in zijn hoofd zat. Hij had het er wel met collega's en vrienden over gehad maar niet met mij. Kan best gebeuren, het is met drie kids namelijk redelijk hectisch thuis.

Het 'verhaal' achter zijn tattoo is wel gaaf: hij wil symbolisch weergeven hebben dat hij zowel zichzelf, zoon, vader, broer, man en vriend is... Hoe precies dat moet dus nog ontworpen worden. 

Nu is het idee leuk maar ik vind een tattoo echt niets! Maar mag/kan ik hierover oordelen? Het is zijn lichaam... Maar het voelt ook een beetje als mijn lichaam als jullie snappen wat ik bedoel. 

En OMG, straks wil hij er meerdere.....

6 jaar geleden

Bah wat bekrompen..

7 jaar geleden

Ja begint al een beetje te wennen :)

7 jaar geleden

Ja dat is ook wel zo eigenlijk!

7 jaar geleden

Mijn vriend en ik konden allebei niet wachten tot de kleine geboren was. Hij heeft zich niet laten tatoeëren omdat ik t ook niet mocht tijdens de zwangerschap...afgelopen dinsdag (2 mei) bevallen en aankomende week gaan we samen naar de tattoo shop. Maar het is zoiezo zijn lichaam, jij zou vast ook wel dingen doen of laten waar hij niet 100% achter staat. Wil hij m in t zicht of lekker iets voor hemzelf? Zijn persoonlijkheid veranderd niet door een tattoo... Nu klinkt t meer dat je bang bent voor wat andere wel niet van m gaan denken.