Snap
  • vechtscheidiing
  • emotionele belasting
  • Bureau Jeugdzorg
  • onder toezicht stelling
  • #ouderverstoting

hij stuurde een dreigende app

ik maak je financieel en emotioneel helemaal kapot

Het duurde niet lang of bureau jeugdzorg werd betrokken en er werd ots uitgesproken op dit gezin. Nu heb ik al heel wat jaren ervaring en wist ik ongeveer wel hoe de dingen zouden gaan lopen. De voogden die werden aan gesteld voor dit gezin bleven zich schermen achter het hokjes denken dat de vechtende ouders moesten blijven communiceren dit zou in het belang van de kinderen zijn. Ze weigerde in te zien dat vader de persoon was die zijn kinderen dag in dag uit geestelijk mishandelde enorm emotioneel belastte. Elke keer als ze bij hun mama waren bleef hij de kinderen bellen en appen en lastig vallen. Als hij met de kinderen aan het bellen was maakte hij de meest verschrikkelijke opmerkingen over hun mama. Ze wilde alleen op de bank zitten en haar hand ophouden , Ze was een luie k#t die niet wilde werken.

Het oudste kind was enorm gevoelig voor de opmerking van vader en begon ze over te nemen. (mama had gewoon een baan) Ook bleef hij de kinderen omkopen door de meest dure cadeaus te kopen en dan te vertellen van dat mens krijg je die niet dus van mij wel. Of hij zorgde ervoor dat alle papieren van de scheiding en alles wat eromheen bij kwam kijken open en bloot op tafel lagen zodat de kinderen het allemaal konden zien. Hij bleef keer op keer vertellen papa moet 80 uur in de week werken omdat dat dat mens alleen geld wil zien. Dat zijn baas het loonstrookjes had aan gepast zodat hij zogenaamd minder verdiende en dus minder alimentatie moest betalen vergat hij even te vertellen. In een zeer rap tempo werden de kinderen overal in betrokken door hun vader en waren ze werkelijk overal van op de hoogte. Nogmaals ik kan niet vertellen hoe ik overal aan gekomen ben kwa bewijs maar er was genoeg! Loes probeerde alles op de juiste manier te doen ze probeerde normaal met hem in contact te zijn voor de kinderen.

Hij was en is niet capabel genoeg om dit te kunnen. Hij heeft haar vlak na de scheiding een bericht gestuurd ik zal jou emotioneel en financieel helemaal kapot maken ik zal de kinderen van je afnemen. Dit was zijn doel en hier ging hij voor.

Hij ging dit doen over de rug van de kinderen en dat gaat enorme gevolgen hebben voor zowel Loes maar nog veel erger voor de kinderen.

2 maanden geleden

Wat heb je toch een rare mensen op deze wereld. Snappen ze dan niet dat ze zo de kinderen van zich vervreemden?

2 maanden geleden

goedemorgen iris ja je hebt indd rare mensen op deze wereld dit verhaal word nog veel erger en bijna ongelofelijk maar het is dat ik het met mijn eigen ogen gezien heb en ervaren heb anders had ik het niet eens geloofd.