Snap
  • Mama

Hij liet me het weekend alleen

We waren een weekend met familie weg. Maar mijn man had dat weekend vanalles te doen met zijn vereniging.

We waren niet zover weg dus het was best te doen om op en neer te rijden. Maar ik bleef dus wel achter met een meisje van 5 en een baby van 3 maanden! 

Nu was mijn familie er wel maar ik ben ook zo het zijn mijn kinderen dus ik zal ook op ze moeten letten! Nou ik kan je zeggen niet altijd even makkelijk! Mijn dochtertje was dat weekend ook al erg moe en luisterde niet heel goed! Maar goed ook dat zijn kinderen.... En eigenlijk vond haar zelf niet eens zo heel lastig! Maar daar dacht mijn familie anders over! 

Ze luisterde niet, ze zeurde de heletijd, vroeg de heletijd aandacht.... Ze had de heletijd ruzie met haar neefje van twee... wat ook echt niet de heletijd haar schuld was want hij duwde haar weg en ze deed niet eens iets terug! Het was de heletijd niet doen ...... Maar tegen neefje werd niks gezegt! En dan krijg ik te horen dat mijn opvoeding niet goed is! Zal best fouten maken maar doet niet iedereen dat? Zeker als je er alleen voor staat! Sorry maar ik zie niet alles als ik met de baby bezig ben! Mijn man is misschien het hele weekend 3 uur (buiten de nachten) daar geweest! Dat had ik moeten doen als ik weg was met zijn familie! Dan was het echt not done om weg te gaan! En dan waren de kinderen toch de hele tijd bij zijn moeder had hij geen omkijken ernaar gehad... lekker makkelijk! 

Ik heb zelf de kinderen paar keer gepakt en ben wat met ze gaan wandelen om maar van gezeur af te zijn! Ik moest ook de baby verzorgen en toen kreeg ik de opmerking moet dat nu hij slaapt en dan begint hij dadelijk weer te huilen! En hij huilt al zo weinig!!! Als iemand goed geslapen had dat weekend dan was hij het wel echt geen last gehad van hem! Buiten dan de uurtjes dat hij verzorgt moest worden en honger had... dan liet ie zich goed horen! En toen hij uit bad kwam.... tja sorry maar een baby huilt nu eenmaal! Wat moet ik dan?! Een kurk erin duwen?!

Pppffff wat gezeur en ik heb echt geen leuk weekend gehad! Als ik thuis was gebleven alleen met de kindjes was het volgens mij gezelliger geweest!

7 jaar geleden

Ik zou zo nooit meer een weekeinde weg gaan. Niet omdat je man er steeds niet was, want ik heb ook eens een midweek doorgebracht terwijl mijn vriend niet mee was met mijn familie. Hij kon ineens geen vrij krijgen dus is maar 1 avond en dag geweest. Maar als je familie zo zeurt zou ik er nooit meer mee weg gaan. Simpel als wat. Als ik jouw was geweest had ik waarschijnlijk tegen mijn vriend gezegd als hij weer naar zijn vereniging moest, nou zet mij maar thuis af.

7 jaar geleden

Niet leuk zo een weekend :( ik zou dan nu, als ik in die situatie had gezeten, de hele week rust en regelmaat inlassen. Lekker optijd naar bed, gezond eten, samen een spelletje doen, onder de deken een filmpje kijken, lekker de tijd nemen voor badjes ritueel en veel kroelen... de rest lekker even vergeten