Snap
  • Mama
  • Babyspullen
  • sinterklaas
  • kerst

Hij komt hij komt

Vol verwachting klopt mijn hart...
6 jaar geleden

Ik tel ook af, maar meer wanneer de maand weer om is. Van mij mogen ze dat hele kerstgedoe afschaffen. Sinterklaas vind ik wel leuk maar vind eigenlijk tussen aankomst en pakjesavond 2 weken tijd wel genoeg. Maar dit is meer omdat ik dan allemaal extra moet werken. De kinderen steeds naar een ander mag leuren. Hier mag die maand omvliegen. Ze zijn nog niet echt actief. Nog geen lijstje te zien, scheeld misschien ook wel dat de oudste het al weet. Ik ben meestal wel op tijd met pakjes kopen. En de kerstkaarten zijn ook al geschreven.

6 jaar geleden

Hier worden de lijstjes ook gemaakt en een deel ervan is al gekocht. Meestal begint in juli/augustus oom en tante al over de intocht (traditiegetrouw gaan die mee). We houden echt heel erg van november/december alleen onze oudste (6jaar) word waarschijnlijk weer een overprikkelde draak. Daar zie ik zooo tegenop. Hij heeft autisme en ADHD en weet zich zodra de goedheiligman er is geen houding meer te geven. Vorig jaar resulteerde dat in niet meer zindelijk. Ben benieuwd hoe het dit jaar gaat. Tot nu toe zijn er ook nog geen anti zwarte piet protesten aan gevraagd dus het moet goed gaan toch?

6 jaar geleden

Hier ook (bijna) klaar met inkopen doen voor de sint en kerst. Verheug me nu al op de intocht(en), sinterklaas theater voorstelling, schoentjes zetten en pakjesavond. De spanning die de kinderen voelen, voel ik dan ook weer, echt genieten! Kerst vind ik ook helemaal geweldig! Samen zijn met alle familieleden, cadeautjes uitpakken en lekker eten. Dit jaar slaan wij (helaas) de kerstboom over, vanwege onze verhuizing. Ondanks dat ik niet zo goed tegen de koude en donkere dagen kan, geniet ik echt van deze periode die juist héél gezellig is. Ook gaan wij dan graag schaatsen met warme chocolade melk als afsluiting. Hopelijk nog wat sneeuw en dan is het helemaal compleet!

6 jaar geleden

Ow hier ook bijna alles voor sint. heb er zeker zin in.. alleen de intocht slaan we over maar het voor sint feest is de oudste liedjes aan het leren(net 3 geworden)warme choco en banket.. jam jam jam.. en gister weer wat kerst huisjes met led lsmpjes bijgekocht.. de kerst kadootjes liggen ook al in huis... laat maar komen;)