Snap
  • Mama
  • #bloggen
  • #nieuw
  • #voorstelrondje

Hii, it’s me!

Wauw! Dit had ik niet verwacht, zoveel nieuwe volgers erbij op mama plaats. Super dankbaar dat jullie de tijd hebben genomen om mijn verhaal te lezen en mij te volgen.

Het idee was om mijn verhaal op te schrijven zodat iedereen zelf kan lezen hoe het gegaan is en ik het niet elke keer moet uitleggen. En voor andere mama’s die zoiets hebben meegemaakt en zich hier in kunnen vinden.

Het schrijven van deze blog is dus nog vrij nieuw voor mij, ik zal dus nog even mijn draai moeten vinden in het schrijven en plaatsen. Laat ik mij eerst even voorstellen! 

Mijn naam is Roxanne, 25 jaar en samen met mijn man Jim en dochters Ziva ‘19 & Fenne ‘21 wonen we in een klein dorpje Hoofdplaat. ( Zeeuws-Vlaanderen, Zeeland)

Ik werk inmiddels al 10 jaar als verkoopmedewerker in een watersport en kleding winkel. Door de bevalling van mijn dochter Fenne in januari 2021, ben ik nog steeds lichamelijk aan het herstellen en nog niet 100% als van voor de bevalling. 

Wil je nog iets anders van me weten? Vraag het gerust! Mocht je het leuk vinden kun je me ook volgen op instagram!  @roxxxxiee

Snap

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Roxanne.x?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.