Snap
  • Mama
  • baby
  • moeders
  • kleuter
  • nieuw
  • voorstellen
  • Jonge

Hii! Dit ben ik?

Ik wil mij graag even voorstellen.

Hii allemaal! 

Wat is het leuk om veel van jullie verhalen te lezen. Eerst zonder account maar nu toch besloten een account aan te maken! Daarom wil ik mezelf even voorstellen zodat jullie ook weten wie ik ben. 

Mijn naam is Lilian, 24 jaar en mama van twee kindjes. Een jongen Jayvë (spreek je uit als Djayvie) van 5 jaar en een meisje Vayen van 3 maanden. Samen met Kevin, de allerliefste papa die onze kinderen maar wensen kunnen.

De woorden die bij mij passen zijn: rustig, zorgzaam, eerlijk, structuur, duidelijkheid, onzeker, twijfelaar en perfectionistisch 

Ik zit nu niet graag stil daarom werk ik een aantal uurtjes per week in de zorg. Dit vind ik onwijs prettig zodat ik daarnaast nog genoeg tijd heb om met de kindjes te zijn. Aangezien Jay al naar de basisschool gaat, heb ik meer tijd over.

In de toekomst zou ik graag nog de opleiding begeleider specifieke doelgroepen willen gaan doen. Of dat volgend jaar februari wordt of september, dat is nog even afwachten! 

Verder vind ik tijd doorbrengen met mijn gezin het allerleukste. Een dagje weg, na de speeltuin, zwemmen, de kinderboerderij of andere activiteiten. Daarnaast probeer ik 1 keer per week te kickboksen, hier kan ik even de lading van het dagelijks leven van mij af laten vallen en geeft me weer een hele hoop energie! Nu moet ik nog wel weer een beetje de balans vinden in het werken, de kindjes, sporten, het huishouden, ons liefdesleven en alles wat er verder nog te beleven valt! Ritme daar zoeken we dus nog na.

Het leek mij wel leuk om jullie zo nu en dan mee te nemen in mijn hoofd, mijn leven. Ik heb vroeger een blog gehad en heb dit een aantal jaar met plezier gedaan. maar toch liep ik steeds tegen mij perfectionisme aan, dat ik daar erg ongelukkig van werd. Niks was goed genoeg en daarom besloot ik er mee te stoppen. Ondanks alles heb ik er geen spijt van maar het bloggen mis ik wel een beetje! Daarom leek het mij leuk om hier eens een blogje te schrijven.

Oké even genoeg geklets, anders wordt het zo lang dat het niet meer leuk is om te lezen. Voor een aantal blogs heb ik wel wat leuke ideeën. Heb je vragen dan mag je ze natuurlijk ook altijd stellen. 

Liefs, Lilian

P.s. Ben je al benieuwd naar meer, stuur dan een volg verzoekje op Instagram. Je kunt me vinden onder @Lilianwamelink

's avatar
1 jaar geleden

Onze zoon heet ook Jayvë hij is van 2014

's avatar
9 maanden geleden

Onze zoom heet ook Jayvë en geboren on 2014

Lilian-mamavantwee's avatar
4 jaar geleden

Dank jewel! ?

Exploredbydo's avatar
4 jaar geleden

Leuk! Welkom❤️❤️

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Lilian-mamavantwee?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.