Snap
  • Mama
  • familie
  • voorstellen
  • leven
  • angst
  • mamaendochter

Hier zijn wij

Hier zijn wij! Bam op je beeldscherm 

Jolien en Vive Seising. Wonend in 1 huis, ja dat is heel wat tijdens corona tijd en 2 thuiswerkende ouders, met Papa Tom en hond Pleun en Kat Joop in het mooie Gelderland. 

Wij zijn in 2016 getrouwd en Vive is in 2018 geboren.

Ik heb vanaf 2013 mijn eigen bedrijf in fotografie en ik werkte toen ook nog in de kinderopvang. In 2016 noodgedwongen als zzper moeten doorgaan omdat het erg slecht ging in de kinderopvang. 

In 2015 ben ik in therapie gegaan voor een angststoornis. 

Vive is vaak een lieve meid, houd van dingen leren en is erg nieuwsgierig. Helaas is ze ook ongeduldig en nu echt een 2 jarige, maar dat hoort erbij zeggen ze. 

Vive is hypermobiel, vooral in haar rechter heup. Daardoor was en is ze wat slechter in haar grove motoriek, we gaan eens in de tijd naar de fysio om naar de ontwikkeling te kijken en nieuwe opdrachtjes te krijgen om te oefenen. 

Samen proberen we een leuk leventje te leiden al gaat dat de laatste weken met ups en downs. Zou jij dit interessant vinden om te lezen? 

3 jaar geleden

Ik hoor de naam idd nooit. Toevallig nu 2x voorbij zien komen op mammaplaatst met dezelfde spelling. Onze dochter is van 2017. Ik heb EMDR gehad, maar merk dat ik er nog steeds last van heb. Heb jaren geleden bij een psycholoog gelopen. Ik had gehoopt dat het weg bleef na de EMDR. Ga nu toch maar op zoek naar andere opties. Vandaar mijn vraag. Wat vervelend dat je nu weer terug moet. Ik zal voor je duimen dat het snel wat verlichting geeft.

3 jaar geleden

Wat leuk! Hoor de naam bijna nooit! Echt leuke naam ja haha, hoe oud is jou dochter? Ik heb 12 sessies gehad met een psycholoog en 2 emdr behandelingen. Binnenkort start ik (helaas) weer bij een psycholoog. Ook angsttherapie gehad? Of van plan te doen?

3 jaar geleden

Wat een leuke naam. Mijn dochter heet ook Vive. Hihi. Zeker benieuwd hoe haar voorderingen gaan. Succes met alles. Misschien wat persoonlijk, maar mag ik vragen wat voor therapie je hebt gehad voor de angst therapie?