Snap
  • Mama
  • #mamaplaats
  • #afvallennazwangerschap
  • #voorstelblog

Hier is die dan mijn allereerste blog! 🥳

Hi!

Hier is die dan mijn allereerste blog, super spannend! Ik zit al een tijdje op mamaplaats maar twijfelde steeds of ik zelf een blog moest gaan schrijven. Waarom ik zoveel twijfelde? Geen idee, misschien omdat ik bang was dat mijn blogs niet interessant genoeg waren? Daar denk ik nu anders over want hoe leuk is het om elkaars blogs te lezen over onze gezinnen, het opvoeden, de mooie & moeilijke kanten van het moederschap en nog veel meer. Eindelijk heb ik de knoop doorgehakt.

Wie ben ik?

Ik ben Merel Joval en ben 24 jaar, samen met mijn man heb twee prachtige kindjes, een jongen Aydjeano (mei 2019) en een meisje Avaya (dec 21), ook heb ik een prachtige bonusdochter Djahnaira (Jan 14). Wij wonen met ons gezin in Zeeland. Ik werk 24 uur als maatschappelijk werkster. Wat ik de rest van de week doe? Het huishouden helaas.. natuurlijk genieten en leuke dingen doen met de kinderen & ik ben sinds kort begonnen met sporten het werd wel eens tijd dat ik afscheid ging nemen van de zwangerschapskilo’s.

Ga je mij volgen in de blogs over onze kinderen, mijn bevallingen en hoe ik mijn zwangerschapskilo’s probeer kwijt te raken? 

Op de foto staan Aydjeano met Avaya toen ze net geboren was. 🥰