Snap
  • Mama
  • mama
  • Hallo
  • Overspannen
  • Eersteblog
  • Jongmama

Hi! This is us!

Eerst maar even 'hallo' zeggen!

Hi mede-mama's en papa's, mama’s en papa’s in spe, Hi beautiful human beings!Dit is mijn eerste blogpost hier. Dus voordat ik jullie helemaal vol gooi met allemaal posts... 

Eerst even heel kort voorstellen. 

HI! Ik ben Eef, 23 jaar en mama van Lucy van 2 jaar. Beide worden we in december weer een jaartje ouder. Tot vorige week was ik volledig student Marketing en Communicatie, afgelopen week te horen gekregen dat ik overspannen ben en rust moet nemen, dit is lastig en zal ik meer over schrijven in een andere post.

Ik ben, zeg ik zelf weleens, semi-alleenstaand, ik heb een geweldige relatie, maar we wonen niet samen, nog veel leuker... wij wonen in omgeving Almere en hij richting omgeving Utrecht. Ondanks dat, we zien elkaar vaak genoeg en voor Lucy blijft het nog steeds gewoon papa.

Ik ben dit blog begonnen om mijn verhaal te kunnen delen. Persoonlijk vind ik het zo fijn als ik een stuk van iemand lees en ik me daar helemaal of in grote lijnen kan herkennen. Je voelt je op dat moment even een stuk minder alleen en realiseert je dat eigenlijk alle ouders dit hebben.

Met mijn blog, wil ik dat zelfde voor anderen, dat ze zich kunnen herkennen in situaties die elke mama met peuters heeft. Van het typisch peutergedrag, tot aan persoonlijke verhalen over overspannen zijn, jong mama worden en hoe het is om zowel mama als student te zijn , blogs over de keuze om mijn "poppy" te houden, ondanks de vele chaos die daar bij kwam kijken. Ik denk dat dit een soort dagboek gaat worden, een open dagboek, waar ik ook niet iedere dag in schrijf omdat ik dat simpelweg vergeet.

Super leuk als je dit hele stuk gelezen hebt. Ik hoop dat je ons een beetje beter hebt leren kennen.

Er komt heel snel meer!

Heel veel liefs,

Eef en Lucy

Snap