Snap
  • Mama
  • mama
  • moederschap
  • evenvoorstellen
  • momfluencer
  • Tessathinks

Hi, its me.

Tessathinks

Hoi ik ben tessa en ik heb mijn hele leven al een hekel gehad aan het zo genoemde ‘voorstel rondje’. (Hoi Tessa). Dus hierbij mijn bio, veilig getypt van achter mijn toetsenbord waar ik mij een stuk prettiger voel dan tijdens een van die fijne spreekbeurten voor de klas. Ben je nieuwschierig? lees dan snel verder.

Nu denk je waarschijnlijk, welke schrijver schrijft nu nieuwschierig met c-h? Ik dus. Eeuwige fout, blijft zich maar herhalen. Maar ik heb met mijzelf afgesproken de backspace toets wat vaker met rust te laten, want eerlijke verhalen schrijven matcht niet met het weghalen van mijn fouten. We corrigeren het gewoon verderop, just like life.

Toen mijn zoon zes maanden oud was, knipte ik na al mijn eigen donderpreken toch mijn haar af. Don’t worry, geen rode miss etam stekeltjes, wel een lange bob. En ik kan je vertellen, bob en ik gaan lekker.

Zonder opleiding, cursus of een hoger (afgeronde) opleiding dan de middelbare school run ik toch al tien jaar mijn eigen bussiness en schrijf en deel ik met héél veel passie over mijn momlife op instagram.

Je las het al, ik ben moeder en mijn kind is natuurlijk de aller aller leukste. Wel gebruik ik wekelijks een emmer behangplak.

Wat ik overigens ook goed kan gebruiken om te zorgen dat hij niet voor de zestiende keer van de salontafel valt.

Het liefst zou ik alles opschrijven wat ik denk, maar daar word ik toch wat zenuwachtig van. Net als van insecten, conflicten en horrorfilms.

Je kent me nu een beetje beter, aangenaam kennis te maken. 

1 jaar geleden

Haha leuk je te leren kennen! Ben benieuwd naar je volgende blogs.