Snap
  • Mama

Het zijn de kleine dingen die het doen..

Na een (voor mijn doen) lange stilte is het weer eens tijd voor een aantal van mijn geluksmomentjes...

Omdat ik momenteel voor mijn gevoel rock-bottom bereikt heb en ik keihard aan het knokken ben om uit deze dip te komen, heb ik besloten zoveel mogelijk stil te staan bij de mooie en positieve dingen die ik meemaak. Vandaar dat ik weer eens voor een positieve fotoblog over deze momenten!

Oud Valkeveen

Spontaan kwam ik op het idee om naar Oud Valkeveen te gaan met babydaddy en zijn moeder (en Jay uiteraard). Wat een geweldig speelpark! Echt een speelparadijs waar we uren zoet waren, en we hebben nog niet eens alles gezien! Het was een prachtige zonnige dag, waardoor iedereen nog extra vrolijk leek te zijn. We (ja, papa & mama speelden net zo hard mee die dag) vlogen van de megaglijbaan, klauterden op de klimvultaan en (water)fietsten alsof ons leven ervanaf hing. Sinds deze dag raad ik ook iedereen aan eens naar het park te gaan. Plezier gegarandeerd

Kort, korter, kortst!

Na twee eerdere pogingen om meneer zijn haar te laten knippen, maar we het telkens stiekem toch zonde vonden waardoor er niet veel afgehaald mocht worden, besloten babydaddy en ik dat er dit keer eens flink de schaar in gezet moest worden. Op warmere dagen zweette hij zich rot door het haar in zijn nek en moest hij onder zijn "pony" door kijken om maar iets te kunnen zien. En het eindresultaat mag er wezen! Hij gedroeg zich ook voorbeeldig waardoor het knippen makkelijker ging dan de eerdere pogingen. Stiekem vind ik het best fijn dat ik nu makkelijker in zijn nekje kan kriebelen.

Schip ahoy!

Na het overlijden van mijn schoonvader zijn we om hem te herinneren een dagje wezen varen, in zijn bootje. Om op zijn eiland lunchen en even stil te staan bij het verlies. Tijdens het varen mocht meneer zelf ook even aan het roer en wat vond hij het prachtig! Als een bezetene voer hij ons tientallen rondjes in het water, totdat we er duizelig van werden, en toen hij het gaspedaal gevonden had was het natuurlijk al helemaal feest! Opa was zo verschrikkelijk trots op je geweest, als hij dat had gezien!

Nerd-alert

Mensen die mij inmiddels een klein beetje kennen weten dat ik "stiekem" soms best een nerd kan zijn. Ik ben gek van Marvel, comics, actiefilms, animé en ben dit jaar ook met mijn zusje en zoon naar Comic Con geweest. En stiekem hoop meneer hier ook mee te besmetten, zodat hij het net zo leuk als ik gaat vinden! Dus ik kon het niet laten om deze maskertjes voor hem te kopen

They see me rollin', they hatin'

Omdat meneer de kinderwagen inmiddels he-le-maal niets meer vindt, heb ik een loopfietsje voor hem gekocht. En ik had de plank niet raker kunnen slaan! Binnen vliegt hij zowat tegen de muren op van enthousiasme (sorry onderbuurvrouw) en buiten begint hij het ook onder de knie te krijgen, al moet ik toegeven dat ik meer achter hem aanloop met de loopfiets in mijn hand dan dat hij er daadwerkelijk op zit. Desalnietemin: geslaagd cadeau!

JA!

Last but not least: Terwijl we vorige week bij het consultatiebureau nog een scheve blik kregen toen we vertelden dat hij nog geen woord sprak, besloot meneer afgelopen week dat hij heel netjes "Ja" kan zeggen. Ik weet het, het is een klein woordje maar toch ben ik natuurlijk hartstikke trots en betekent het dat hij nu wel begint te oefenen met praten, klanken en tonen. Oftewel: hij doet het goed

7 jaar geleden

Daar zit ik over na te denken, lijkt me wel erg leuk! :)

7 jaar geleden

Dankjewel voor je reactie! (Helaas) een hoop overeenkomsten als ik het zo lees, mooi hoeveel zo'n kleine voor je betekent op deze momenten hè.. Ik geloof oprecht dat het beter wordt, voor beiden! Ik volg terug, ga je ok bloggen??

7 jaar geleden

Wat een prachtige foto's en momenten! En wat een herkenning, ook ik was onverwacht zwanger, ook single mama en momenteel ook niet op mijn best door angsten overgehouden aan een aantal traumatische ervaringen, waarvan mijn bevalling de laatste was. En ik lees dat je kindje je zoveel positieve energie en kracht geeft, dat ervaar ik precies zo! Ik hoop dat voor jou en voor mij binnenkort de zon voor 100% mag gaan schijnen, op alle vlakken in ons leven. Ik ga je volgen!

7 jaar geleden

Dankjewel! Ik vind hem zelf ook wel goed gelukt ;) fijn om te horen! Groetjes