Snap
  • Mama
  • reizen
  • camper
  • selfcare
  • rondreis
  • rondreismetjegezin

Het zal niet zo maar een rondreis van één jaar worden, ook word het een reis naar mezelf.

In het moederschap ben ik mezelf verloren, ik hoop mezelf dan ook weer terug te gaan vinden tijdens onze reis samen.

Camperen met 2 kleine kinderen…

Wij vinden het heerlijk! Dat is natuurlijk ook de reden dat wij 1 jaar gaan rondreizen met de camper.

Ze zijn de hele dag buiten, vermaken zich met stokjes blaadjes en gras… meer heb je eigelijk niet nodig.

Ik moet ook eerlijk zeggen dat er ook een andere kant aan zit. Toen wij 3 weken met de camper naar Spanje gingen moesten we dus ook veel rijden, opzich ging dat prima. Maar soms, oh ik kon ze soms wel wat! Gelukkig zijn wij beide vrij makkelijk met schermtijd dus zodra het chaos werd pakte we de i pad en deden we gewoon een filmpje aan. We hebben dus ook besloten dat we in onze nieuwe camper een tv gaan hangen haha.

Puur om het onszelf soms ook wat makkelijker te maken. Er zullen dagen met regen komen, dagen dat iemand er even geen zin in heeft… dagen dat er iemand ziek is, we hopen dat we dan in de camper lekker spelletjes kunnen spelen en filmpjes kunnen kijken. Ook neem ik knutsel spullen voor de kinderen mee zo dat ze hopelijk altijd wel iets te doen hebben.

Ik ben heel erg benieuwd hoe ik de reis zelf zal gaan ervaren, momenteel ben ik al bijna 3 jaar thuisblijfmoeder en dat vind ik heerlijk maar het vraagt soms ook heel veel van me. Dat zal niet anders zijn als we met de camper weg zijn en we dus even niet 1 van de kinderen naar een familielid of oppas kunnen brengen.

Ik ben dus ook van mening dat dit niet alleen 1 jaar reizen word maar ook een reis naar mezelf. In het moederschap ben ik mezelf een beetje verloren en ik wil mezelf heel graag weer terugvinden.

Ook voor ons huwelijk zal het soms een uitdaging gaan worden denk ik. Ik ben heel benieuwd hoe wij er mee om zullen gaan om 24/7 bij elkaar te zijn. Om samen voor de kinderen te gaan zorgen elke dag, ipv mijn eigen ritme die ik nu heb met de kids als mijn man aan het werk is.

Mijn man en ik hebben een hele sterke relatie, we kunnen echt lezen en schrijven met elkaar. Maken nog steeds heel veel tijd voor elkaar en ondanks de onwijs slechte nachten met Beau die nog niet door slaapt (hier zal ik later ook een keer een blog over schrijven) blijven wij respectvol met elkaar om gaan.

Tropenjaren noemen ze het toch? En deze “gekke” ouders gaan in de tropenjaren een jaar rondreizen in een camper? Een uitdaging! Maar oh wat heb ik er zin in.

Ik ben me er dus echt bewust van dat het niet alleen maar rozengeur en maneschijn zal worden maar ik hoop dat we er een prachtig jaar van gaan maken met z’n 4e.

Ik heb sinds mijn vorige blog heel veel nieuwe volgers, super leuk dat jullie onze reis allemaal gaan volgen!

Ben benieuwd wat jullie leuk vinden om te lezen tijdens onze reis, laat je het weten in de reactie? Ik doe er zeker wat mee!

Liefs Denise.

1 jaar geleden

Hoe gaaf.. dat is ook een droom van mij.. maar ik blijf nog even verder dromen

1 jaar geleden

Super lief, dank je wel❤️ Heel leuk😘

1 jaar geleden

Wauw lijkt mij een hele ervaring zeg. Wens jullie een heel mooi jaar toe . Ik blijf je zeker volgen 🥰🍀