Snap
  • Mama
  • #relations
  • #tweedekindje
  • #kriebels
  • #relatiecrisis

Het volgende kruispunt in mijn leven (2)

Op weg naar de toekomst, maar hoe ziet die eruit?

Twee maanden geleden schreef ik over hoe het met mij ging en dat ik vastliep in onze relatie.

Gelukkig gaat het nu een stuk beter tussen S. en mij.

Vorige week is mijn behandeling bij de psycholoog afgesloten. Wel is het nog heel spannend vindt ik en ik ben ook bang op een terugval. Hierdoor ben ik ook wel extra alert op mezelf en zodra ik een mindere dag heb, ben ik hier ook heel bewust mee bezig.

Onze vakantie (ondanks corona en ziekte bij S.) heeft ons echt goed gedaan en we zijn weer wat hechter tot elkaar gekomen.

3 weken ging het goed, totdat er weer onenigheid kwam. Dit heb ik toen ook aangegeven tegenover hem, dat ik echt verder wilde en hij ook aan zichzelf moet gaan werken.

onze onenigheid kwam met name omdat er veel stress en gedoe op zijn werk is. Helaas komt dit er vaak thuis (op de verkeerde manier) eruit.

gelukkig heeft hij nu eindelijk ingezien dat er ook vanuit hem actie nodig is om verder te komen en wil hij nu contact opnemen met de huisarts om ook te gaan praten, of het nu met de praktijkondersteuner of een psycholoog is.

ik ben zo blij dat hij dit zei en ik zal hem ook steunen om hiermee door te gaan. Het zal niet altijd even gemakkelijk zijn, alleen ik weet zeker dat we er alleen maar sterker uit zullen komen.

Niet alleen met elkaar maar ook als gezin en dat is het allerbelangrijkste.

Zeker gezien we langzaamaan allebei kriebels krijgen voor een broertje of zusje voor N.

Hoe het verder zal gaan, horen jullie waarschijnlijk in mijn volgende blog

Veel Liefs!

3 jaar geleden

Sterkte en succes!!!