Snap

Het perfecte zwemdiploma cadeau

Echt de periode van afzwemmen is weer aangebroken, ik hoor weer overal om me heen, vooral moeders, die hopen dat hun kind nog net even voor de zomervakantie mogen afzwemmen.

Kan het kind lekker zonder bandjes het water in op vakantie en eerlijk is eerlijk, als ouder zit je toch wat rustiger, je kunt ze wat meer laten gaan. Ik ben ook echt wel blij dat mijn grote meid haar A diploma en B diploma alweer een tijdje in huis heeft, hebben we er nog maar eentje om goed in de gaten te houden, en die ene geeft je werk genoeg.

C hoeft van mij niet, ik weet wel dat tegenwoordig het een beetje een norm is dat kinderen minstens alle 3 moeten hebben en soms snap ik het ook wel dat je liever wilt dat je kind nog een beetje meer uithoudingsvermogen kweekt. Maar de nadruk die er tegenwoordig op staat, vind ik eerlijk gezegd wel een beetje onzin. Bryanna hoefde van mij dus ook niet verder toen ze het echt niet wilde. Ze kan goed zwemmen, heeft een hele goede uithoudingsvermogen, gaat als een speer door het bad. En verders blijft ze een waterratje, dat wil kunnen spelen en rommelen in het water geen lessen volgen of iets dergelijks. Niets voor haar.

Hoe kwam ik nu ook alweer op dit onderwerp..oh ja! Tijdje terug was ik op een verjaardag aan de praat geraakt met een vrouwtje die voor haar plezier een eigen webwinkel met speelgoed (niet het geijkte intertoys voorraad) was begonnen. Nieuwsgierig geworden, ben ik thuis de site eens gaan opzoeken en moest eerlijk zeggen dat ik idd erg leuke spulletjes zag. Prijzen waren verschillend.

Maar vooral viel mijn oog op de handdoek met tas, niet duur, prima voor een aardigheidje als beloning voor zwemdiploma. Vond het bijna jammer dat Bryanna haar diploma’s al heeft en dat Nathan voorlopig niet aan de beurt komt. Heb zitten denken en denken, maar nee kon geen kinderen in mijn omgeving bedenken wie ik kon verblijden. Jammer!

8 jaar geleden

Ik zit ook nog te denken over een leuk cadeautje voor Dunya als ze voor B mag afzwemmen. Gelukkig wil Dunya heel graag door voor C en mag ze volgend jaar schoolzwemmen, waardoor ze voorlopig zwemritme blijft opdoen. Omdat ze zwemmen zo leuk vindt is het voor mij niet zwaar om elke week naar het zwembad te gaan. Als ze weerstaand zou hebben tegen zwemles dan zou het wel een stuk moeilijker zijn denk ik. Nu is het een makkelijke keuze wel of niet voor C: zolang ze wil zwemmen hoef ik er niet over na te denken. Ja dus!

10 jaar geleden

Lieve allemaal en natuurlijk lieve Renske, Na meer dan eens langs de waterkant op zoek te zijn geweest naar kinderen van ouders die overstuur met ongeloof voor zich uitkijken.... C MOET!!!! en daarna blijven zwemmen....

12 jaar geleden

Ja dat weet ik, maar hij heeft hem al.... en toen ik dit stukje in mijn hoofd had wisten we nog niet of hij mocht afzwemmen, he... Tja loop wat achter, heb ideeën in mijn hoofd maar de tijd vinden ze te schrijven gaat dan vaak wat lastiger... Wie weet met zijn verjaardag straks, vind het aapje wel bij hem passen;-)

12 jaar geleden

ze hebben leuke dingen!!! maar eh je weet niemand te verblijden???? je kleine neefie heeft pas zijn A gehaald;-)