Snap
  • Mama
  • moe
  • Mamatijd
  • zelftest

Het leven van een mama

Even lekker tv kijken, reep chocolade erbij, Netflix aan, rust in huis en lekker weg doezelen zonder dat iemand er wat van zegt, het huishouden ach dat komt later wel..

Maar zoals mede mama's weten is de realiteit helaas anders! En vooral met de wereld waar we nu in leven..

Opstaan, hup snel de douche in en kids uit bed aankleden, allen aan het ontbijt, schooltassen klaarmaken, oohja en dan niet te vergeten " jezelf wat vertoonbaar maken", want tja je wilt ook niet bekend staan als "mama flodder" op t schoolplein, bij iedereen tandenpoetsen, haren in fatsoen, ooh shit toch nog die bak koffie vergeten, nouja dat komt straks wel weer.. kind is flink aan t hoesten, een aantal dagen, owjee moet ik dan toch bellen of weer die verdomde zelftest doen... zelftest negatief.. gelukkig! hup door naar school!

Kids op school afgegeven, hup door naar t werk, en eenmaal thuis begint t weer.. kids van school, MAMA IK HEB HONGER EN DOOOOORST, is goed schat, ga maar even tv kijken of een spelletje spelen, mama maakt zo wat klaar! 

En wanneer je weer eens wat tijd in de keuken geïnvesteerd hebt, om je best te doen in het klaarmaken van een lekkere "gezonde maaltijd", en je aankondigd dat we gaan eten, en je de bedenkelijke gezichtjes ziet van mama lust ik dit wel.. ja schat eerst proeven, dan krijg je straks een lekker toetje als beloning!

Oowjee het is alweer bijna zeven uur in de avond, kids nog de douche in, mamaaa die shampoo prikt in mijn ogen! Klaar met douchen snel de pyjama aan! Nog even wat drinken en dan hup bed!

Uitgeteld lig ik op de bank, nog even een filmpje kijken, met een bak thee, en voor ik t weet val ik diepe slaap op de bank, mijn man maakt mij wakker schat, was t weer druk vandaag? Ik trek mijn wenkbrauw omhoog en kijk hem aan, hij geeft me een kus en nog even geniet ik van t moment samen!

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Saskia 1990?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.