Terug
Blog header image

Het leven met een angststoornis en moeder zijn

Angst voor buikgriep en bang voor spugen het beïnvloed mij in alles van mijn dagelijks leven
Annemiek2
6 jaar geleden

Ik vind het dapper dat je het zo beschrijft. Hoewel ik als iemand zonder angst en dwang denk van moet dat nu vindt ik het zeker knap dat je het zo durft te vertellen. Ik hoop dat met dat je dit zo vertelt en het accepteert er meer momenten zullen komen dat het nog minder wordt dan het eerst was. Ik heb ook je bord gelezen wat al wel goed gaat en dat is best knap.

Lindsy83
6 jaar geleden

lastig als je zo in angst leeft. Ik vind het wel heel dapper hoe je ermee omgaat. En die ontsmettingsdingen en bepaalde dingen niet aan willen raken heb ik ook hoor. Niet omdat ik bang ben, maar omdat dit gewoon hygienischer is en toch veel ziektes kan voorkomen ;) Heel veel succes!

Anoniem
6 jaar geleden

Dat klinkt heftig, maar problemen toe durven geven en er tegen knokken is heel dapper. Bij een angst stoornis moet je altijd sterk zijn om het terug te dringen zodat het niet weer meer terrein wint. Dit is rot en vermoeiend. Ik denk dat je er nagenoeg af kan komen. Maar zelfs als het heel goed gaat je op je zelf moet blijven Letten. Ik wil je wel vertellen dat ik ook pds heb en meerdere malen buikgriep heb gehad. Die pech kan je hebben. Ik herken wat je schrijft. Maar ik wil je wel vertellen dat ik behalve me een stel dagen heel rot gevoeld te hebben er echt niet elke keer langer gevolgen van gehad heb. Ik wil je ook geen nieuwe angst aan praten maar er is onderzoek geweest naar hand desinfectie spul. Het blijkt dat goed je handen wassen net zo schoon is en dat na desinfectie gebruikt te hebben je lijf eigenlijk juist makkelijker nare dingen op neemt. Bv. Bpa en dat is eigenlijk erger. Ik hoop dat dit je kan stimuleren van de desinfectie af te blijven. Heel veel vertrouwen in je zelf en kracht en rust toegewenst xxx

elke1989
6 jaar geleden

Wat vervelend moet dat zijn zeg! Ik heb een eetstoornis gehad en dat heeft wel wat raakvlakken. Zo'n angststoornis kan je hele leven beheersen. Succes!

Blog header image

My family

💜