Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Het leven met 3 kindjes waarvan 2 baby's

Het leven met 3 kindjes onder de 3 jaar waarvan de oudste bijna 3 is en de jonge tweeling mannetjes bijna 8 maanden.

3 geweldige kindjes, maar ook 3 kindjes onder de 3 jaar. Onze oudste word eind van de maand 3 jaar! En onze 2 mannetjes zijn over 10 dagen weer al 8 maanden! Het gaat allemaal zo ongelofelijk snel!

Ik ben een thuisblijf mama, en vriendlief werkt van half 8 sochtends tot half 6 savonds, en ik, ik ben elke dag zo'n beetje 24/7 bij onze kindjes en doe eigenlijk ook alles maar dan ook echt alles alleen.

Sochtends om 07.00 worden wij ongeveer wakker en ik geef dan onze dochter een boterh en wat te drinken want ze moet 3 ochtenden in de week om 08.30 op de peuterspeelzaal zijn, en nadat ik haar een boterham heb gegeven geef ik de mannen een fles. Daarna knuffelen we wat met ze allen is dochterlief of op de peuterspeelzaal of vermaakt zichzelf en samen met klei, stickers plakken knutselen etc.

Om 10.00 is het fruithap tijd voor de mannen en geef ze omstebeurt hun fruithap en wat te drinken, en dochterlief eet ondertussen ook lekker wat fruit, daarna gaan we naar de winkel om brood en nog wat beleg ja elke ochtend gaan we even naar de winkel om brood =) als we terug thuis zijn kijkt dochterlief wat tv, de mannen spelen in de box en ik ruim wat op. om 12.00 is het boterhammen tijd en eten de mannen beide anderhalve boterham haha en dochterlief eet ook netjes een boterham en papa, papa eet ook altijd gezellig mee tussen de middag =) om 13.00 moet papa weer beginnen en gaan de mannen naar bed tot 14.30/15.00 en dochterlief als ze heel moe is ook en dan doet mama meestal ook een powernap ;) ...

8 jaar geleden

Mooi! Doen we zeker ;) jij ook

8 jaar geleden

Leuk he =D

8 jaar geleden

IK ben 24 en 2 kinderen.allebei jongens Eentje van 2 jaar en 3 maanden. En van 3 maanden. Echt super trots op alle jongen moeders en zoveel kids. Is niet makkelijk. Maar er is zoveel leuke dingen aan. N vreugde en plezier. Ondanks dat Ik altijd vermoeid ben en soms behoorlijk druk is. Ben ik super blij met ze. En geniet er volop van.

8 jaar geleden

Mooi! En helemaal waar!