Snap
  • Mama
  • #momlife
  • #eersteverjaardag
  • #momblogger
  • #partydeco
  • feestversiering

Het leven is een feestje

* Op de profiel foto staan de kleuren die ik ga gebruiken voor Hailie haar feestje. Creme, wit, goud/zilver, beige en pastel roze! Het boekje wordt een gastenboekje en wat ik met de rest ga doen wil ik later delen.

Ik had nooit gedacht dat ik het zou zeggen maar deze meid heeft sinds kort gewoon een paar hobby's. Waar ik de tijd vandaan haal geen idee? Nou ja ik weet het wel, vroeger stond ik 3 a 4 dagen per week na werktijd in de kroeg te feesten, nu heb ik dus in de avonden tijd over. Iets met een kind krijgen in een Corona tijdperk. 

Een hobby dus, buiten dat fotografie een groot deel van mijn tijd in beslag neemt en ik hier ook nog veel over wil leren heeft het stukje organiseren mij ook altijd geïnteresseerd. Ik heb een cursus als wedding planner gevolgd en een opleiding media management en ben eigenlijk al een aantal jaar de gene die altijd het voortouw neemt wat betreft het organiseren van een feestje. Of dit nou een babyshower, vrijgezellenfeest, verjaardag, etentje, surprise party, werk uitje of bruiloft is ik heb eigenlijk alles wel gehad. Heerlijk om te rommelen met versieren, mooie kleuren, decoratie maar vooral heerlijk om andere mensen een mooie en toffe dag te bezorgen. 

In deze twee hobby's kan ik even mijn creativiteit kwijt. Het is altijd een behoorlijk druk zooitje bij mij daar in die bovenkamer en door hiermee bezig te zijn kom ik juist tot rust. Het gekke is is dat ik altijd alles kwijt ben maar ik dus heel goed ga op een strakke planning. Ik begin al weken van te voren met lijstjes maken, ideetjes opdoen en met een planning maken. Hiermee hou ik mijn ADHD een beetje onder controle. 

Momenteel ben ik bezig met het feestje van mijn dochtertje, zij wordt alweer  1 jaar. Reden voor een feestje. Na haar geboorte wilde ik heel graag een kraamborrel geven maar dit kon helaas niet, ook de gender reveal kon niet doorgaan dus nu mag ik uitpakken. 

Ik vind het heel erg leuk om de voorbereidingen met jullie te delen maar nu ben ik benieuwd of jullie dat ook willen zien? En eigenlijk heb ik nog een leuke vraag mochten jullie hulp nodig hebben voor het organiseren voor een speciale gelegenheid, stuur mij een berichtje op Instagram of hier. Ik denk graag met je mee! Er kriebelt iets in mij om hier iets mee te gaan doen in de toekomst na mijn studie.  Ik mag nu al veel vriendinnetjes helpen, dat vind ik ook al echt een eer. Misschien iets in combinatie met foto's maken....Dat zien we later wel. Voor nu heb ik het veel te druk op mijn werk en hou ik het bij een uit de hand gelopen hobby. 

Snap
2 jaar geleden

Dat is kei lief! 😃

2 jaar geleden

Wat leuk! Echt doen hoor ik help graag 🤍

2 jaar geleden

Ik laat t weten als ik hulp nodig heb bij Stevie zijn feestje 👶 😅