Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Het leed dat zwembad heet.

Iedere zondagochtend is het niks geen uitslapen ( huh sinds wanneer kan dit met kinderen ) maar om half 9 in de auto richting het zwembad!

En zo is het vandaag, weer de dag dat ik voor de 100 en zoveelste keer mezelf bevindt in het snik hete zwembad.  Vorig week heeft mijn oudste knapperd zijn C diploma gehaald, en hij is blij  dat hij op zondag lekker languit op de bank voor de tv kan blijven liggen. Terwijl zijn broertje van 4 nog een hele lange weg te gaan heeft en ik dus ook! De middelste is nu zo'n 4 maanden bezig, dus die heeft nog zeker een jaar nodig om op het zelfde niveau  te komen als zijn oudste broer. Buiten het feit dat ik op zondag niet even gezellig de tafel meer kan dekken, en het huis naar verse broodjes uit de oven kan laten ruiken, vind ik dat uurtje even 1 op 1 best even een gezellig momentje tussen mama en zoon. In de drukte van het gezin is het soms ook even nodig om mama even alleen voor jezelf te hebben. Hoewel ik me wel een leukere plaats kan bedenken dan dit snikhete zwembad met allemaal gillende huilende natte kinderen. Gelukkig heeft mijn kanjer  het meer dan naar zijn zin en geniet hij voor de 100% van zijn zwem uurtje. Met een big smile van oor tot oor springt,duikt, en zwemt hij de  beentjes en armpjes uit zijn lijf!

Het is heerlijk om te zien hoe je kind  kan genieten van zoiets als een zwem les. Het is genieten om mama te zijn. 

9 jaar geleden

Ze leren teminste wel zwemmen :) Maar als ik in jouw schoenen stond had ik denk ik ook nog wel dat extra uurtje willen hebben.