Snap
  • Mama
  • Verjaardag
  • eerste
  • verjaardagtaarten
  • Verjaardagscadeautjes

Het leed dat 1ste verjaardag heet.

Serieus begint dit nu al? Noah is nog geen eens 10 maanden...

Hoi allemaal, hier ben ik weer! Na een tijdje ertussenuit geweest te zijn vanwege een operatie en de nasleep daarvan. Ben ik eindelijk weer in mijn goede doen voor een nieuwe blog.

Dit keer gaat het over iets waar waarschijnlijk heel veel moeders tegenaan lopen; de 1ste verjaardag van je kind... 

Ik dacht dat ik een heel relaxed persoon was.. Mijn eigen verjaardag? Vier ik niet... 

Nu is Noah bijna 10 maanden oud en ik ben al druk bezig met vanalles te regelen. Birthday shoot voor de uitnodigingen, datum van het vieren, taart voor de gasten maar ook een taart voor Noah zelf, cadeau ideeën enz...

Ik ben geen persoon van thema feestjes maar wil graag voor Noah zijn verjaardag een Nijntje taart. ( Sorry lieve papa Jordan.. Je zoon is nou eenmaal gek op Nijntje. ) Verder wil ik er niet te veel thema aan geven.

En dan het volgende dilemma... wat ga je op zijn verlangelijstje zetten? Wat voor speelgoed geef je een kindje van 1 jaar? We hebben al zo veel speelgoed. Mijn vriendin zei; geld voor een abbonement op de dierentuin, oke ideaal idee... maar verder? (Willen alle mama's die dit lezen hun ideeën even naar mij door sturen?! Daarvoor terug mijn dank :).)

Ik ben nu al benieuwd hoe deze dag gaat zijn. Misschien ben ik wel een emotioneel wrak of doet het me niet zo veel?? 

Kleintjes worden veel te snel groot... en toch kan ik niet wachten op zijn eerste verjaardag! Gek toch?!

Liefs Linda 

4 jaar geleden

Bedankt voor de tips!! Wij hadden bedacht dat hij nog te klein is voor zon loopfiets.. maar een driewieler met stang is natuurlijk wel ideaal!! Dat is wel een leuk cadeau!! Ik ga zo is even kijken naar die BlaBla blocks!! ?

4 jaar geleden

Leuke cadeautjes ja!!! Ik heb weer wat ideeen! Dankjewel ?

4 jaar geleden

Wat een onwijs fijne eye opener... dat ik er wel voor moet zorgen dat ik geniet!! ? ik denk dat je als mama toch altijd druk bezig ben met regelen en doen dat je niet echt tijd hebt even stil te staan en te genieten! Bij deze.. ik ga dat dus wel doen!

4 jaar geleden

Heel herkenbaar! Ik ben ook al bezig met de verjaardag van onze zoon, hij is jarig in Juli. Ik vond de eerste verjaardag zo belangrijk en zoveel moeite ingestopt dat ik er uiteindelijk zelf weinig echt van heb genoten ?. Wij hebben voor onze zoon een loop-bakfiets gekocht en Mega Builders blokken (= geniet van de voorbereidingen en straks van zijn verjaardag ^^