Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Het langste huwelijk aanzoek ooit!

Gevoelige mama's opgelet voor deze super romantische beelden! Een 26 jarige piloot uit Canada ontroerde niet alleen zijn toekomstige vrouw maar ook de rest van de wereld. De man deed er maar liefst 6 jaar over en vloog zowat de hele wereld rond!

Neem 5 minuutjes de tijd om dit filmpje te bekijken, het is de moeite waard!

 

"We always knew" (we wisten het altijd al) zouden de twee tortelduifjes spellen met letters die ze verspreid over de hele aardbol zouden vastleggen op foto's. Zes jaar lang reisden de piloot en zijn vriendin daarom de wereld rond en namen ze foto's bij bekende monumenten met daarop zichzelf en één bepaalde letter uit 'We always knew'.

Maar wat het vriendinnetje niet wist, is dat de piloot bij de laatste stop in hun thuisstad Montréal nog een ander plannetje had. Hij had vrienden opgetrommeld om bij de letter W de volzin: "Will you marry me" te vervolledigen, met een spandoek achter het koppel en een fantastisch uitzicht over Montréal aan de Chalet van Mont Royal.

Toen de 26-jarige man de foto aan zijn vriendin liet zien, haalde hij een verlovingsring tevoorschijn en vroeg hij haar dus ten huwelijk.. En ja hoor! Door haar vreugde traantjes hoor je inderdaad een ''Ja''.  Nou als dit niet romantisch is..

Hoe ben jij ten huwelijk gevraagd/ Hoe z0u jij gevraagd willen worden?

12 jaar geleden

Aaahhh...geweldig!! Wat heerlijk als een man zoveel moeite voor je doet! Prachtig toch!! Ons huwlijksaanzoek? Hij vroeg me op valentijnsdag in de sneeuw in Oostenrijk!! OOk geweldig!! Ik had het niet zien aankomen!!

12 jaar geleden

Dit is super romantisch!!!

12 jaar geleden

Wauw! Super mooi zo'n aanzoek. Deed elke man dat maar! Maar ik moet toegeven.. door al deze filmpjes is het moeilijk om het nog te overtreffen.