Snap

Het had wat voeten in aarde..

In januari was ik een van de winnaars van de grillpan, helemaal blij. Na 2 weken had ik helaas nog niets in huis..

.. dus even een mailtje gestuurd naar Mamaplaats! 
Je weet maar nooit, misschien is het wel bij de buren afgeleverd en heb ik geen berichtje daar van gekregen. 

Helaas bleek dat de leverancier van het te winnen product, een grillpan in dit geval, niet bereikbaar was en niet meer het product leverde. Maar de dames van Mamaplaats gingen er mee bezig!

Begin deze week kreeg ik een mailtje: 'we hebben een vervangend cadeau voor je, hij gaat deze week op de post'. En daar was het pakket gisteren. Groot en zwaar. Ik kon natuurlijk gelijk voelen dat het hier toch om een grillpan ging. 

Ik voelde mij een klein beetje jarig, want het is altijd leuk om zoiets te mogen uitpakken.
Er kwam een mooie grillpan te voorschijn met nog iets extra's voor onze kleine man. Het had niet gehoeven, maar wel extra leuk! Zoals je op de foto kan zien kon hij zelfs nauwelijks wachten om er mee te spelen. 


Mamaplaats kon er natuurlijk niets aan doen dat de leverancier onbereikbaar was en niet de afspraken na kwam.
Maar dank je wel voor jullie moeite! Van het weekend gaan wij lekker grillen!

 

7 jaar geleden

Super opgelost! Veel grill plezier!

7 jaar geleden

Fijn dat je er zo blij mee bent! Veel plezier ermee! :-)