Snap
  • Mama
  • kids
  • Nogeenkindje
  • #hetgaatzosnel

Het gaat zo snel

Het lijkt als de dag van gisteren dat jij in mijn buik aan het wurmen was. En nu is het nog een kleine drie weken en dat word je alweer zes. Hoe dan? Je gaat naar groep 3, je leest al woordjes en je bent sommetje aan het maken.

Je bent een eigenwijze jongen die weet wat hij wil. Dat is het liefst op de tablet of voor de tv. Maar ja je moet van mama ook wel eens buiten spelen. Je hebt leren fietsen. God wat ben je daar trots op. En dan je kleine zusje.

Die is ook alweer bijna twee en een half. Ze zeurt nu om een groot bed. Ze heeft namelijk in de vakantie in een groot bed geslapen. Dinsdag gaan we het bed ophalen. En dan is mijn baby uit haar ledikant.

En dan rest mij de vraag komt er nog een? Ik heb nu het antwoord niet. Ik ben ontzettend gezegend met twee gezonde kinderen en ik weet dat het niet altijd zo gaat, want er is ook nog hummeltje. Maar ik zou zo graag nog een keer zwanger willen worden. Nog een keer een baby borstvoeding  geven. Nog een keer alle stappen meemaken en ondanks dat het opvoeden van een kind hard werken is, nog een keer genieten van zo'n klein wondertje. Ik vind wel dat we er beide achter moeten staan, dus voor nu wacht ik af en wie weet zegt man lief we proberen het nog een keer. En zo niet, dan heb ik twee gezonde kids en een vlindertje ❤️.