Snap
  • Mama
  • terugplaatsing
  • #vruchtbaarheidsproblemen#ivf/icsi#vriendschap
  • icsi#angsten#onwerkelijk

het gaat nu echt beginnen

Het gaat nu echt beginnen alle medicatie is binnen.

Het gaat nu echt beginnen. Vandaag alle medicatie opgehaald bij de apotheek. En nu is het wachten totdat de menstruatie door gaat komen. Zul je nu altijd zien dit keer komt die vele malen later als gewoonlijk. Maar we wachten het rustig af...

Wel voelt dit allemaal heel dubbel, heel fijn dat we toch al mogen beginnen ondanks dat de uitslagen nog niet binnen zijn. Maar mijn hoofd draait op dit moment overuren. Want als de uitslagen toch niet goed zijn stoppen we met de hormoon medicatie en gaat de terugplaatsing helemaal niet door. Dit zal natuurlijk een onwijs harde klap voor ons zijn. Ook al weten we dat de kans 50/50 is zodra je hoor dat je mag starten voor de terugplaatsing hoor je eigenlijk alleen maar in februari de terugplaatsing dus dit jaar wordt ik nog moeder, en omdat je gaat beginnen met de hormonen ben je alleen maar bezig met de terugplaatsing want zodra je start weet je de kans om zwanger te worden wordt steeds groter.

Afijn morgen zit wachtweek 1 erop. nog 2 te gaan voordat we weten wat de uitslagen van de receptivfity test & NK-Plasma cellen zullen zijn. Ik heb me al gek gegoogeld met wat andere voor uitslagen hadden. En hier werd ik natuurlijk onwijs onzeker van want bij vele waren de waardes verhoogd. Nu weet ik ook dat als ze gewoon goed zijn je hier niet veel over zou schrijven. Dus laat ik dit maar goed onthouden en gewoon nog 2 weken wachten.