Snap
  • Mama
  • #misbruik

Het begin van de narigheid

Ongewenst zwanger

Ik ben “angelmom” inmiddels 25 jaar. Maar ik zal bij het begin van de narigheid beginnen. 

Ik ben 14 jaar, ik woon inmiddels al een paar jaar niet meer thuis wegens meerdere problemen. Het is een mooie warme dag wanneer mijn vriend die ik heb leren kennen via een datingsite mij vraagt om af te spreken voor de eerste keer. 

Bij hem thuis aangekomen aan het begin van de avond had ik mezelf al wat moed ingedronken want ik vond het spannend om af te spreken. Maar naïef als ik toen was dacht ik dat het goed zou gaan verlopen. Niets was minder waar. Ik kan helaas niet het hele verhaal typen omdat het nu nog steeds te zwaar is om over te praten. Jaren therapie hebben niet voldoende geholpen. Hij schenkt mij nog een wodka cola in. Wanneer ik aangeef dat de cola raar smaakt verzekerd hij mij dat dat komt omdat het de cola is die uit het Poolse winkeltje komen (ik haalde daar ook wel eens cola, want dat was goedkoper en ik herinnerde mij dat die inderdaad vreemd smaakte) niet wetend dat hij er in de keuken iets had ingedaan! Wanneer ik een paar uur later volledig in tranen en getraumatiseerd zijn huis wordt uitgestuurd weet ik niet wat ik moet doen. Huilend en bevend stap ik op mijn fiets. Die zelfde avond nog met mijn begeleiding naar het ziekenhuis. Voor testen, onderzoeken, aangifte, ze boden mij een morning After pil  aan Maar ik zei ik denk niet dat we sex hebben gehad (dat kon ik mij niet herinneren. Alleen dat ik veel pijn had en ik had een aantal klappen gekregen) ik ben van de trap gevallen bij hem omdat hij me naar beneden duwde. Hierna kwamen ze ook met een drugstest. Bloedprikken dus. Maar ik had prikangst. Wat was ik in paniek. Later hoorde ik dat ik twee en halve dag in shock ben geweest. Na alle onderzoeken bleek ik inderdaad misbruikt te zijn. Maar ook onder invloed.  Ze hebben ghb, mdma en mma in mijn bloed gevonden. Mijn alcoholpromillage was zo hoog dat het een wonder was dat ik nog bij zinnen was aldus de dokter. Maar dit kwam vermoedelijk door mijn shocktoestand waar ik in verkeerde. 

6 maanden later bleek ik toch zwanger te zijn. Ik wist toen niet hoe ver ik was. Want ik werd elke maand ongesteld en mijn cyclus was normaal. Onveranderd. Daarom maar een inwendige echo. Wat veranderde in een normale echo waarop een hartje te zien was. Maar niet alleen een hartje... ook een volledig kindje. Ik ben nu 5 maanden zwanger. 

Zwanger van mijn verkrachter. Waarom heb ik niks gemerkt? Waarom werd ik niet misselijk? Waarom werd ik niet dik? Wat is er mis met mij.