Snap
  • Mama
  • afvallen
  • klachten
  • zelfliefde
  • frissestart
  • gemotiveerd

Het afvallentraject

Ik wil wel maar ik vind het zo moeilijk!

Hoi Lieve Lezers,Dit artikel schrijf ik omdat ik helemaal klaar ben met mijn lichaam, ik ben heel de dag door ontzettend moe en mijn lijf zit in de weg bij alles wat ik doe. Mijn schoenen strikken lukt prima maar ik voel die vetrollen maar rollen. Daarnaast ben ik ongelukkig als ik in de spiegel kijk.

Ik heb al zoveel verschillende dingen geprobeerd maar het lukt mij toch elke keer niet, misschien heb ik wel gewoon geen doorzettingsvermogen of misschien ben ik wel meer verslaafd aan suiker dan ik denk. Toch heb ik besloten dat ik het weer heel graag wil gaan oppakken en daarom schrijf ik dit ook op mamaplaats. Als herinnering en steuntje in de rug. Zodat ik niet weer na twee weken opgeef.

Zoals ik eerder schreef in een andere blog zit ik ook absoluut niet lekker in mijn vel, dit is iets psychische maar het afvallen is voor mij ook voor 80% psychisch. Hoe fijn zou het zijn als dit samen aanpakken zou lukken? Want zeg nou zelf, iedereen is toch een veel leuker persoon als je een klein beetje van jezelf houdt?!

Maandag starte ik met mijn afvaltraject, 20 kilo wil ik afvallen. Hoe ik van plan ben dat te gaan doen? Vooral meer bewegen, niet meer de auto pakken om de kinderen naar school te brengen of om even naar de markt te gaan maar allemaal lekker te voet of op de fiets. Daarnaast gezond eten en ik ga proberen om minder koolhydraten te eten.  Meer groenten en die stomme cola opzij voor water en thee! Ohja en ik ga thuis sporten want in de sportschool voel ik me verschrikkelijk awkward. Dat klinkt vrij simpel toch? 

Ik ga ontzettend hard mijn best doen om mijn doel te bereiken en hoop om het jaar 2021 met een zelfverzekerde blik  te starten. Mocht je nou tips hebben voor mij? Stuur me dan even een dm op instagram naar huisje.hese of reageer eventjes hieronder op mijn blog!

Veel liefs,

Jony

3 jaar geleden

My fitness pal is een app waar je in op kan schrijven wat je eet. Bijna alle producten staan erin. Dat helpt mij om netjes te eten. Wat mij naar mijn vorige zwangerschap heeft geholpen, is 3 maanden aan de slag met een personalia trainer in een kleine groep. Het kost wat, maar ik had ook heel veel resultaat!

3 jaar geleden

Wat goed zeg! Het zal je echt helpen. Wil je veel afvallen? Sinds gisteren ben ik aan het afbouwen en ook nu blijft mijn coach mij begeleiden. Ik mag haar altijd appen. Het maakt het stukken makkelijker zo. Heel veel succes met afvallen je kunt het 👍 Als je wilt laat me nog eens weten hoe het gaat, ben beetje nieuwsgierig hihi.

3 jaar geleden

Dankje voor de tip!! Heb net contact gezocht via straight away een coach bij mij in de buurt. Veel succes veder met afvallen.

3 jaar geleden

Hoi, een vraagje?? Welke shake's gebruik jij? Ik heb tot nu toe alleen nog maar vieze gehad.. en heb je al resultaat? Succes met afvallen!!