Snap
  • Mama
  • zomer
  • basisschool
  • Herrineringen

Herrineringen maken

Soms besef ik mij ineens dat het leven zo onwijs snel gaat. Dan bekruipt mij ineens het gevoel dat er zo weinig tijd is en ik alles uit het leven wil halen. Herkenbaar?

Er zit te weinig tijd in een dag en te weinig dagen in de week. Ik wil zoveel maar soms lukt dat niet. Als ik naar Lilly kijk, ze is nu 3,5 , vraag ik mij af waar de tijd is gebleven. Het gevoel dat we "moeten" genieten omdat de tijd opraakt killt me soms. Maar juist daardoor plannen we zoveel leuke kleine dingen. 

Een dagje weg, op vakantie, ik wil haar de wereld laten zien. Maar ook gewoon thuis, de rust, een puzzel samen maken, knutselen. Maar ook jezelf betrappen dat je "te veel" op je telefoon zit. Het gevoel besluipt me steeds meer, ik denk omdat als ze straks 4 word de basisschool tijd aanbreekt. Het maakt me bang, alsof dan de tijd voorbij is. 

Ook al weet ik of teminste hoor ik, dat dat ook weer een fantastische fase is. Maar please vertel me dat ik écht niet de enige ben die NIET de vlag uit hangt als ze straks naar de basisschool gaat!

Snap
Snap
3 jaar geleden

Ja, de tijd vliegt voorbij en vaak staan we daar niet bij stil, maar me ook nooit gerealiseerd dat alles ineens helemaal anders zou zijn en de herinneringen het enige is wat je nog hebt. Dat gebeurde mij en daarom raad ik ook iedereen aan om mooie momenten te maken en die hopelijk een leven lang met elkaar te kunnen delen. Liefs D xxx