Snap
  • Mama
  • pixum
  • Fotoboek
  • 1jaar
  • mamaplaatscollab
  • #herinneringen

Herinneringen koesteren in je eerste fotoboek

Gisteravond zaten wij tegenover elkaar en vroegen ons hardop af hoe wij de afgelopen tijd vanaf jouw geboorte tot nu (1 jaar en 7 maanden) hebben beleefd. Geheugen is hierbij een raar dingetje, want beide hadden we last van vervaging van de time line en moeite met het terughalen van momenten. Komt dit door de vermoeidheid van de afgelopen tijd of kunnen we überhaupt als mens niet vertrouwen op ons geheugen? Ik denk in ons geval beide.

We hebben maar een goed glas wijn leeggedronken en de herinneringen proberen op te halen. We besefte ons dat we nu toch echt haar fotoboek moeten gaan maken voordat alle herinneringen verder vervagen.

Het fijne is dat ik in samenwerking met @pixum via @mamaplaats hun fotoboek app mocht uitproberen! Dit kwam dus als geroepen op dit moment. Wat zo ontzettend handig is aan deze app is dat je direct van al je foto's op je telefoon heel gemakkelijk een fotoboek kan maken. Alles staat nog mooi overzichtelijk en chronologisch. Dat is wel zo fijn met mijn mamabrain ;). En het mooie is dat jij dit ook mag proberen met 20% korting. Download de Pixum app en gebruik de code MONIQUE-PFB en leg jouw herinneringen ook vast in een mooi fotoboek!

#pixum #mamaplaatscollab

Foto credits @martinevanderlinden.com

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij Mokooijman?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.