Snap

Herinneringen blijven...

Ik ben dus zo’n moeder die super veel foto’s van haar kinderen maakt. Geen moment willen missen, alles in een herinnering die ik wil bewaren. Om vervolgens op mijn telefoon of computer te laten staan en er niet meer naar om te kijken. Nou ja.. ik kijk er wel eens naar om, als weer eens tracht wat ruimte te maken op mijn telefoon.

Wanneer je van je herinneringen iets tastbaars maakt. Blijf je hier aan herinnert.

Als ik dan de foto’s terug kijk, voel ik dat moment weer terug. Mooie momenten maar ook verdrietige momenten. Heel mooi wat herinneringen met je doen.

Een paar weken geleden waren we bezig met de zolder opruimen bij mijn moeder.

Mijn moeder heeft veel bewaard van onze jeugd. Jaren lang hebben we er niet naar omgekeken. Vandaag gingen we toch eens wat uitzoeken. Kan natuurlijk niet daar blijven liggen. Daar kwamen we ook veel oude fotoalbums tegen.

En dan ben ik afgeleid. Wat is het toch geweldig… even terug naar het moment van toen.

En hoe gek is het dan ook, voor mijn eigen dochter heb ik helemaal geen album gemaakt.

Ja wat foto’s laten afdrukken, met het idee.. “ Dat komt nog wel” .

Vier jaar later en nog geen boek. Je hoort het wel vaker bij het tweede, derde of vierde kindje.

Bij de eerste deed ik zo mijn best, alles bij houden in een boekje, foto’s plakken.Maar bij de tweede helaas niet, het schoot er bij in.

Toen ik zag dat je via Pixum ook fotoalbums kon maken via je telefoon. Dan heb ik geen excuses meer om het uit te stellen. Hoe makkelijk wil je het nog hebben.

Met een kopje thee op de bank heb ik in een uurtje een fotoalbum gemaakt vanaf mijn telefoon. Super makkelijk omdat je ook de foto’s vanaf je cloud-account kan uploaden.

Achteraf vraag ik mij nog steeds af, “ Waarom heb ik zo lang gewacht?”

Ik ben in ieder geval super blij dat ik dit heb gedaan en dat hij  hier nu ligt.We hebben al veel in het boek gebladerd, onze kleine meid vind het prachtig hoe zij als baby was.

Toch fijn iets tastbaars te hebben dan alle losse foto’s overal...Wil je ook een fotoboek maken? Dan heb ik hier een kortingscode voor je.

Met de code: AMANDA-PFB krijg je 20% korting op een fotoalbum gemaakt via de PIXUMAPP. 

Veel plezier alvast met het doorbladeren van jullie herinneringen!

TODO: Add alt to media