Snap

Help! Wat moet ik doen!!!!

Alles wijst erop wat moet ik doen...... ik wil en kan noet zonder mijn dochter!!!

Ik zal maar meteen met de deur in huis vallen... ik heb zwaar t vermoeden dat mijn man vreemd gaat. Waar om hen hoezo? Ik schrijf het jullie. 

We leerde elkaar kennen op ons werk, ik als uitzendkracht hij werkte er al lang. Van het een kwam het ander en we gingen daten leuk gezellig! Uiteindelijk hadden we beide zoiets van oke we gaan ervoor. Na 3 jaar gingen we samen wonen. Leuk gezellig ging prima en hadden super leuke buren! 

 Op een avond komt hij huilend van de badkamer, hij had met een andere meid gezoend. Hoe stellig ik ook altijd was hem toch vergeven. We gingen verder. Er werd niet meer over gesproken.

In 2010 trouwde we en werd ons geluk bezegeld in 2013 met een geweldige dochter! Daarna ging  t minder met onze relatie. Ze was niet de makkelijkste veel problemen met slapen (21 keer per nacht wakker tot haar 4 jaar is normaal) en heel erg  mama . Ik kon nergens heen zonder krijsen huilen gillen. Sinds 4 maanden kan dit gelukkig wel weer zonder huilen. 

Natuurlijk doet dat iets met een vader, maar hij heeft nooit geprobeerd om dichter bij haar te komen.

Door de slapeloze nachten, waar ik altijd eruit moest, lag ik vaak om 9 ur in bed. Ik moet om 6 uur weer opstaan. Gevolg hij ging drinken makkelijk 1 fles wijn per avond. 

Vanaf afgelopen zomer loopt het helemaal niet meer lekker. Ik heb aangegeven dat ik echt wil dat hij minder drinkt. Zijn antwoord ja weetje waarom ik zo veel drink, omdat jij altijd boven bent. Ja schat ik ontloop het, mijn vader was ook alcoholist, ik vond get verschrikkelijk als mensen drinken of dronken zijn. Vele ruzies volgen. We gaan er uiteindelijk samen voor. Ik leg onze dochter in bed en kom tot 10 uur naar beneden. Hij let op zijn drank. 3 maanden....3 maanden. Volgehouden en toen weer terug gevallen in oude patroon.

4 weken geleden weer heftige ruzie, gelukkig krijgt onze dochter het niet mee omdat zij dan in bed ligt. 

Hij verwijt me dat ik veel weg ben, onze dochter bij hem weg houdt a-seksueel ben en nog veel meer. 

Ik houd me rustig aangezien hij 2,5 fles wijn op heeft en ga naar bed. Om 3 uur is hij nog online, GODVERDOME, met wie is hij onze problemen aan het bespreken????? 

Om 5 uur ligt hij in bed, en ik doe iets wat ik nog noooooooit gedaan heb, pak zijn telefoo . Als eerst contact zie ik een collegaatje. Mijn gedachte; "Huh met haar mijn problemen bespreken????"  Ik scroll door de berichten.........

Mijn adem stokt. Zij schrijft berichten;

als je maar je mond houdt over ons we willen nog langer samen werken.!

Hij; ja logisch ben je me te dierbaar voor!

Kan woensdag nog door gaan?

Zij; van mij uit wel want ### (haar vriend) moet toch op kantoor zijn.

Hij ik ben verliefd vind je leuk mooi....

Mij maag draait, vieze vuile hond. Mij verwijten dat ik vreemd ga, omdat ik geen zin heb om een zatte over me heen te hebben liggen! 

Die woensdag ja hoor via fb zie ik dat hij in de woon plaats is van haar. BOH dit doet heel veel met me! 

Meivakantie dochter krijgt buisjes, 8.00 uur ik ga alleen met haar naar het ziekenhuis, hij moet om 15.30 Bij de tandarts zijn dus kan niet mee vindt hij. S avonds is onze dochter flink ziek, hij gaat naar een collega want ja met z'n tweeen hier zitten heeft geen zin!!!! 

Dagen erna slaapt ze heel veel en heeft flinke looporen dus kunnen weinig ondernemen. Koningsdag gaat hij op stap? Hij zucht in de stad.... ik zie dat er ergens anders gepint is.... komt om 6 uur thuis. Zo gaat de vakantie voorbij van de 12 dagen is hij 5 dagen opstap gegaan 2x naar zijn hobby. En dan zeggen wat een kut vakantie hebben niets kunnen doen. 

Nu ben ik blij als hij s avonds weg is. Rust.... denken wat ik kan/moet.... Oja hij heeft pp de creditcard zonder dat ik dat wist( heel naïef van mij) een schuld opgebouwd van 15000 euro. 

Wat moet ik, ik kan mijn dochter echt geen week of langer missen(en zij mij ook niet) hij drinkt is 3a 4 avondjen in de week weg. Heeft paniekaanvallen waar hij medicijnen voor slikt. Ik heb hem nog niets gezegd dat ik het weet, mijn dochter daar alles goed voor doen, haar geluk, dat ik echt echt waar t belangrijkste.... maar merk dat ik het heeeeeel moeilijk heb en samen zijn.

Sorry voor mijn schrijfmanier maar ben zo dyslexiach als een deur.... maar hoop dat jullie t begrijpen. 

   

6 jaar geleden

Als ik je verhaal goed begrijp dan wil je wel uit elkaar maar zie je op tegen een omgangsregeling betreft je dochter? Als hij zoveel drinkt, medicatie heeft voor paniekaanvallen én ook nog eens een affaire heeft dan maakt hem dat toch al best een onverantwoord persoon. (ik vergeet de schuld nog...) maatschappelijk werk is een laagdrempelige stap om te zetten en ze kunnen je helpen/info geven over wat nu. Daarnaast heb je nog een onbevooroordeeld luisterend oor. Misschien kunnen ze je helpen om co-ouderschap al te voorkomen door de problemen die hij heeft. Door je verhaal te doen bouw je in ieder geval al een zaak op om dat te voorkomen. Ik denk dat dat het verstandigste is om te doen als je echt uit elkaar wilt. Mocht je nog aan je relatie willen werken (en hij ook) dan kunnen ze daar ook bij helpen. Het is niet niks en als je uit elkaar gaat dan moet er zoveel geregeld worden naast de omgang met je dochter! Laat je niet tegenhouden door de stappen die gezet moeten worden. Een berg beklim je ook niet alleen en nu kan je uitelkaar gaan onder je eigen voorwaarden niet op die van hem! Stel dat hij over een tijdje uit elkaar wilt dan moet je nog alles uitzoeken etc. Bedenk ook als je getrouwd bent in gemeenschap van goederen wat zijn schuld dan ook voor jou kan betekenen. Door al deze factoren is maatschappelijk werk naar mijn idee beste stap. Ze zetten alles met je op een rijtje. Veel geluk toegewenst! Na het beklimmen van een berg heb je weer mooi uitzicht!

6 jaar geleden

Ik vind het heel naar voor je. Het is een verdrietige situatie als ik het lees. Drank maakt zoveel kapot.. en ooknog die geldschuld!...Afijn.. Ik zou je adviseren de eer aan jezelf te houden. Ik zou niet met een dwars hoofd gelijk naar andere mannen gaan kijken omdat hij naar een andere vrouw ''kijkt''. Ik zou hem er wel mee confronteren. Want dit moet uiteindelijk toch uitgepraat worden. Het beste confronteer je hem ermee als je dochter er niet bij is, dus haar even naar familie brengen. En ja.. het is gewoon belangrijk dat jullie praten over de verwachtingen die jullie van elkaar hebben zodat, als hij dat ook wil, jullie beiden weer tot elkaar kunnen komen.

6 jaar geleden

Beste MissMW, Zonder in details te treden kan ik je vertellen dat ik je situatie herken. Zoals ik het zie, heb je een aantal opties: - je man/vriend ermee confronteren, wat hoogstwaarschijnlijk in een heftige ruzie zal resulteren met een mogelijke relatiebreuk. Als je bereid bent om DEFINITIEF een einde te maken aan je relatie is dit een goede optie. -je zet je eroverheen en zegt (voorlopig) niets. Zorg ervoor dat je leven niet alleen om hem draait, maak het leuk voor jezelf en werk aan je zelfvertrouwen. Het kan zijn dat je man over zijn affaire heen komt, als hij ziet dat jij een prachtige sterke vrouw bent, die zo door een andere man geliefd en begeerd kan worden. Dit is het proberen waard als je je relatie wil behouden. Oh ja, blijf slapen in hetzelfde bed. Sex of geen sex, het herstelt de liefdevolle gevoelens. En nog een tip: houdt op met verwijten. Kill him softly with your love. - je neemt wraak door zelf een affaire te beginnen. Het lucht op en met een beetje geluk vind je een man met wie je een langdurige gelukkige relatie kan hebben, een man die van jou en je kindje kan houden. In dit geval moet je je wel voorbereiden op een oorlog met je man, want dat zal het zeker zijn en er is geen weg terug. Ik hoop dat je er iets aan hebt. Succes met het oplossen van dit probleem(pje)! En bedenk wel dat je sterker bent dan je denkt. Je hebt een kind op de wereld gezet, dat kan geen enkele man je nadoen.

6 jaar geleden

Ik zou hem er mee confronteren, zeggen dat het op zo'n manier niet gaat en je je ongelukkig voelt en je er samen wel aan wil werken, vooral voor je dochter als hij ook mee wil werken.