Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

HELP wat is dit?

Nadat ik niet ongesteld werd in mijn stopweek en een negatieve test, heb ik na het slikken van de pil opeens bloed verlies.

Zoals jullie misschien nog wel weten dacht ik een tijdje geleden dat ik mogelijk zwanger kon zijn, omdat ik in mijn stopweek NIET ongesteld ben geworden. Ik heb toen een testje gedaan en deze was NEGATIEF, waarop ik heb besloten gewoon weer met de (mini)pil te beginnen en af te wachten wat de volgende periode zou gaan doen.
Echter enkele dagen na het slikken van de pil, werd ik opeens wel ongesteld. Ik had licht bruin tot zwart bloedverlies. Na enkele dagen dacht ik dat het er op zat. De bloeding was niet erg heftig, maar dat zou wel door de pil komen.
Toch had ik het mis, want het zat er niet op ineens begon ik echt te bloeden helder rood van kleur. De hoeveelheid is niet normaal meer. Vannacht ging ik van bed om melk te maken voor Fenna en het bloed stroomde mij langs te benen. Ik was doorgelekt en ook niet zo'n beetje. Mijn onderbroek was helemaal doorweekt met bloed net als mijn tampon. Ik lek wel eens vaker door, maar niet zo extreem. Bovendien slik ik de pil ook nog gewoon steeds. Ik begrijp er niets van. Ik bloed nu denk ik nog meer dan na de bevalling van Fenna!!!
Een miskraam is even door mijn hoofd gegaan, maar waarom was mijn test dan negatief? Wat is het dan wel?
Misschien maak ik het allemaal wat groter en is het gewoon een verstoorde hormonenhuishouding, maar toch vind ik het ongewoon. Ik heb dit ook niet met Elize gehad. Ik wil ook niet meteen bij de huisarts op de stoep staan voor iets wat met wat tijd en geduld misschien wel gewoon weer goed gaat. Wat denken jullie ervan? Hebben jullie wel eens zoiets gehad? Wat heb je toen gedaan?
Benieuwd naar jullie input

10 jaar geleden

Ik heb iets dergelijks wel eens gehad en net als bij rein1988 was mijn pil toen te licht. Idd naar de dokter!

10 jaar geleden

Ik heb dit ook gehad en voor mij bleek pil te licht die regelde niet zoals hoorde. Raad aan langs huisarts te gaan.

10 jaar geleden

Geen last van gehad kan je er niet mee helpen. Ik zou gewoon naar de huisarts gaan, beter een keer teveel als te weinig.

10 jaar geleden

Gewoon naar huisarts gaan die kan beste antwoord geven. bij de minipil heb je toch geen stopweek? Daarmee zou je tussendoor wel eens een bloeding moeten hebben maar geloof niet dat dat zo heftig moet zijn.