Snap
  • Mama
  • Momlife
  • motherhood
  • candidchildhood

Hello! Its me!

Mijn eerste blogpost! Spannend, ik zie het maar als een online dagboek.Een open dagboek voor iedereen om te lezen ;) Niet slecht, zo lekker alles van je afschrijven.Handig om te weten lijkt me , wie is mama nummer zoveel die een blogpost probeert te schrijven.Ben je er klaar voor?!Ik ben Andrea, mama van Layla, Dani, Mayson en plusmama van Alexander. 33 jaar, sinds 2012 samen met Freddy en in de zomer van 2012 van Nederland naar België verhuisd.Toen gingen we het grote avontuur aan als samengesteld gezin, en geloof me dat is niet makkelijk! Maar verhalen daarover volgen nog! Ik werd 23 uur in de week als visagiste voor een heel tof make-up merk maar deze mama heeft geen zit kont en heeft naast deze uren ook nog een zaak in feestartikelen en ballondecoraties. Jawel deze mama kan make-uppen, kapsels maken en toffe feestjes organiseren! Layla en Dani komen uit een eerder huwelijk, Alexander komt uit een eerder huwelijk van mijn man en samen hebben we sinds Januari 2018 onze Mayson, het plakbandje dat ons allemaal samen verbind.Met al die kinderen en baantjes hebben we een ontzettend druk maar levendig bestaan.Kortom, ik heb ontzettend veel te vertellen! Tot snel!  x Dre  (yup, zo noemt iedereen me echt) 

4 jaar geleden

Leuk! En welkom ? Ik ben ook mama nummer zoveeeel sinds vorige week ?

4 jaar geleden

Nou ik zou zeggen kijk eens op mijn webshopje haha. Heb leuke jungle print ballonnen!

4 jaar geleden

Wat leuk om over je te lezen!! En ben benieuwd naar je verhalen. Nog tips voor een jungel 1 jarig verjaardag??? ?