Snap
  • Mama
  • zoon
  • dochter
  • mamaplaats
  • Momlife

Hello, I’m new here

Mijn eerste blog! Een blog waarin ik mijn leven in het kort probeer te beschrijven. Het is natuurlijk wel fijn als jullie een beetje weten wie ik ben en hoe mijn leven er uit ziet toch?!

Ik ben Eline, 26 jaar jong, getrouwd met de liefste man op de hele wereld en een mega trotse mama van Senn (augustus 2018) en Nora (april 2020).

Ik ben geboren in Breda en heb daar de eerste jaren van mijn leven gewoond. Daarna verhuisden we naar een klein dorpje in Brabant genaamd Hank. Hier heb ik de rest van mijn leven doorgebracht totdat ik Sylvester leerde kennen en hem mag ik inmiddels “mijn man” noemen. Ik ben de liefde achterna gereisd en geëmigreerd naar Zuid-Holland. Na een jaar wist de Brabander in mij dat ik de grootste fout van mijn leven had gemaakt en wilde ik weer terug naar Brabant. Dit staat nog steeds op de planning maar daarover later meer.

Ik ben een groot dierenliefhebber en heb dan ook de pretopleiding tot professioneel koeienknuffelaar gevolgd (Manager Dierverzorging). Hier doe ik nu precies niks mee want de kans dat ik de loterij win, is nog groter dan een betaalde baan in de dierenwereld zien te vinden.

Ik werk nu ruim 4,5 jaar bij een Ford Dealer als verkoopadministratrice en heb dus min of meer te maken met dieren want jullie kennen allemaal wel de Ford Mustang, je weet wel: die auto met dat galopperende paard op de bumper (ha-ha-ha).

Ik ben een trotse dogmom van Pip. Pip is een Vizsla (Hongaarse jachthond) van 7,5 jaar en de grijze haren die ik op mijn hoofd heb, heb ik van hem gekregen. We noemen hem ook wel “ons oefenkind”. Over Pip kan ik wel een boek schrijven en voor de hondenliefhebbers onder ons, zal ik binnenkort eerst maar beginnen met een blog en dan kan ik altijd nog nadenken over een boek.

Daarnaast heb ik nog een heel leuk Amerikaans Miniatuurpaardje genaamd “Daydream Misty Mylène” lekker decadent maar zo werkt dat nou eenmaal in de paardenwereld. Misty is 4 jaar en echt te schattig voor woorden.

Ook heb ik een eigen webshop waar ik de leukste handgemaakte en bedrukte babykleding verkoop, speenkoorden èn gehaakte babymusthaves.

Het bovenstaande gelezen te hebben, kan ik misschien best zeggen: welkom in mijn drukke, gezellige, fijne en tikkeltje chaotische leven! 

Gewoongoedemoeder's avatar
3 jaar geleden

Wat leuk! Mijn middelste is ook van aug 2018. Leuk je webshop! Heb ik ook gedaan. Heerlijk creatief bezig zijn. 💕

's avatar
3 jaar geleden

Wat leuk! 😍❤️

Brucemommy's avatar
3 jaar geleden

♡♡♡

mamainfinland's avatar
3 jaar geleden

Welkom ❤️

Hi! Praat je ook mee met postauthor?

Sharing is caring! Deel ook jouw ervaring of mening over dit onderwerp.

Pssst... Ben je er nog?

Er staan nog meer inspirerende verhalen op je te wachten! Maak nu gratis een account aan of log in om verder te gaan.

Nooit meer iets missen van Mamaplaats?

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief!

Hi! Laat je ook een reactie achter bij mamavan.senn.en.nora?

Of praat mee en deel direct jouw ervaring of mening!

Heb je ook een verhaal of tips om te delen?

Start dan nu je eerste post! Een story, forumtopic of poll plaatsen kan ook.