Mamaplaats: hét social media platform voor moeders

Hier delen echte moeders (en vaders) echte verhalen; eerlijk en herkenbaar. Krijg gratis toegang en laat je inspireren!

  • Meer dan 250.000 mama’s gingen je voor
  • Open blog community voor en door moeders
  • Post en deel gemakkelijk jouw eigen verhaal

Word nu lid van deze unieke community!

Snap

Helemaal blij! Ook wij zitten in de voorselectie!

Onwijs blij dat ook wij bij de kanshebbers behoren om de Babboe bakfiets te testen!!

Helaas met mijn astma is het niet mogelijk om lekker te gaan fietsen, laat staan een eindje te wandelen! Wat bij ons snel de bedoeling is willen wij ergens naartoe (dichtsbijzijnde supermarkt is al een kwartier rijden)

Wel eens over nagedacht om een elektrische bakfiets aan te schaffen maar helaas zijn de financiën er niet voor.. Toen de mail om de Babboe elektrische bakfiets te kunnen testen, ik dacht dit is mijn kans, mij gelijk ingeschreven maar in de gedachten 'dit wordt toch niks aangezien er zoveel moeders zijn die de bakfiets willen testen'. En toen ook ik vrijdagmiddag mijn mail ging checken ging mijn geluk niet op; Een mail van Mamaplaats, gauw lezen en ja hoor ik zit in de voorselectie om testmama voor Babboe te worden! Wat was ik super blij, snel mijn partner gebeld met het goede nieuws!

Super blij belde ik gauw mijn moeder op om het nieuws te vertellen, wauw zegt ze dat zou fijn zijn als je hem mag testen, kun je eindelijk lekker fietsen.. Wat zou het super fijn zijn om te genieten van het buiten zijn, van het fietsen, van het boodschappen doen op de fiets, om te kunnen fietsen naar de kinderboerderij/ het bos in plaats van te moeten lopen omdat je anders altijd wel iets thuis moet laten omdat het niet in de buggy past..

Natuurlijk wens ik alle moeders super veel succes en de testmoeder heel veel plezier met het fietsen! :D

Toi Toi Toi!