Snap

Helemaal alleen... best wel lekker

Mannetje weer aan het werk, kleine man op school en mijn meisje uit logeren....... TIJD!!!

Zo dit is na alle hectiek van de afgelopen weken weer andere koek.......

M´n mannetje is na 2 weken (na het overlijden van zijn mams), vandaag weer aan het werk gegaan. Thuis is het nog steeds moeilijk en tijd nodig heeft het toch, een beetje afleiding kon geen kwaad vond hij zelf. Natuurlijk is dat ook zo denk ik, maar goed hij moet dat zelf aangeven. Er staat geen tijd voor om dit een plek te geven, niemand kan het voor hem doen en dat is wat ik zelf het moeilijkste vind. Toekijken en eigenlijk niet echt iets kunnen doen, maar goed het gaat vast straks weer beter. Nu aan het werk en gelijk er volop weer in, ben benieuwd hoe dat gaat als hij vanavond thuis komt.......

Zoonlief is heerlijk naar school. Een spannende week waarin natuurlijk Sinterklaas aankomende donderdag komt! Hij weet zich best goed te houden, met de gedachte aan oma. Wel is het ´s avonds dat het naar boven komt en hij intens verdrietig is :( Ook hij zal zelf een weg moeten vinden om het een plek te geven en zich straks weer de leuke dingen te herinneren. Gelukkig is er hulp overal.... op school en thuis.

En dan dochterlief...... Zij is inmiddels sinds afgelopen zaterdag bij mijn moeder aan het logeren. Wat had ze er zin in en toch had ze het weer even moeilijk toen ze bij oma naar bed ging. Ze is er de hele week en zal het reuze naar d´r zin hebben, alle aandacht, wat wil ze nog meer ;)

En dan moeders...... Die is nu helemaal alleen thuis. Wat een rust! Tot nu toe gaat het best goed en heb ik eindelijk eens tijd om gewoon te doen waar ik aan toe kom en in mijn tempo. Lekker op mijn gemak alles doen, tijd voor dingen die altijd blijven liggen.

Maar wat mis ik haar...... Ze is altijd zo aanwezig, maar goed over krap 2 maanden zal ik er toch aan moeten wennen, want dan mag ons dametje namelijk naar school! Een heel nieuw ritme voor mams breekt aan, lekker, maar ook gek dat het alweer zover is. Je gaat toch automatisch terug denken.....

Goed komen gaat het zeker!! Nu nog even genieten van elkaar en de feestdagen en dan weer op naar een nieuw fris jaar!!!

9 jaar geleden

Hoi, ik was in het begin echt heel erg tegen de tijd dat ik "alleen" zou zijn aan het opzien. De eerste week dat de jongste naar de basisschool ging heb ik bewust volgeboekt met koffie-ochtendjes met vriendinnen. Ik vond het erg wennen even helemaal alleen thuis na ruim 8 jaar. Gek genoeg was het in de tweede week helemaal gewend en was ik in mijn ritme. Dit is nu inmiddels alweer een jaar geleden, maar zo nu en dan vind ik het toch wel heel saai om geen kind om me heen te hebben....

9 jaar geleden

Ja heb dit echt wel even nodig, meestal moeilijk om je er aan toe te geven, maar nu moet het ;)

9 jaar geleden

Thnx meis ;) Is inderdaad wel lekker om even te doen, waar je zelf zin in hebt hahaha.

9 jaar geleden

Na alle gebeurtenissen inderdaad fijn om ook even tot jezelf te komen. Pak lekker je rust!