Snap
  • Mama
  • getrouwd
  • voorstellen
  • coach
  • vierkids

HEJ IK BEN LINDA - leuk dat je me volgt

Ik zal me even voorstellen!

HEJ, IK BEN LINDA. Leuk dat je met volgt op social media! Misschien ken je mij al lang of ben je me onlangs tegengekomen op social media via het gratis E-book voor thuisonderwijs in de lockdown. Ik zal me even voorstellen!

Ik ben Linda. Blij getrouwd met Peter. Trotse moeder van 4 kids! Ik ben gepassioneerd om ons gezin te bouwen vanuit visie. Ik hou ervan om na te denken over ons doel in het leven en aan de hand daarvan keuzes te maken. Dagelijks post ik daarover op mijn social media accounts en ik hoop dat we elkaar kunnen inspireren op het gebied van moederschap.

Toen ik op de middelbare school zat en de keuze moest maken voor beroepsonderwijs wist ik: ik wil het verschil maken in levens van kinderen en tieners! En wat ben ik blij dat ik de afgelopen jaren dat op zoveel verschillende manieren heb mogen doen. Zowel in de jeugdhulpverlening, op crisisafdelingen, in kerken en persoonlijk bij gezinnen thuis.

Ik geloof in een generatie van krachtige, zelfbewuste en liefdevolle kinderen en tieners die opgroeien tot de leiders, werkgevers, pastors, papa's en mama's en beste buren die onze samenleving maar kan wensen!

Het jaar 2021 ben ik gestart als christelijke gezins- en opvoedcoach. Ik help daarbij moeders om doelbewust sturing te geven aan hun kinderen. Binnenkort ga ik starten met een nieuw traject voor moeders, so stay tuned!