Snap
  • Mama
  • #samenzijn
  • herfstuitje
  • zomospeelboerderijhouten
  • herfstweer
  • Rustmomentje

Heerlijke herfstdag.

😘 xoxo

Zo’n dag, na een slechte nacht door de jongste zijn doorkomende tandjes, dat je denkt: Pyjama dag is ook oké. 

Maar nee, daar denkt onze oudste zoon anders over.. vanaf 7.00 is hij al druk in de weer. Rennen, vliegen en zelfs Bumba  is ineens een raket.! Oké, hup aankleden, we gaan even naar de dichtstbijzijnde kinderboerderij. Absoluut geen straf want hij kan daar met zijn 2 jaar heerlijk zelfstandig spelen. Vooral de modderkeuken is zijn favoriet. O,ja Kak daarom deed ik hem ook altijd zijn waterdichte pak aan. Nou ja.. een wasje extra merken we niet. Het is zo ie zo al een Himalaya gebergte bij de wasmand.  

Lekker spelen met wat water en zand, en zeker met het opkomende herfstweertje is dit hier nog geen straf. Al hebben we tot nu toe nog weinig slecht weer gehad. Mama die met de allerkleinste in de buggy even kan genieten van een kopje munt thee. Thuis is zo’n momentje toch zeldzaam, ik doe altijd andere dingen even gauw. (Toch nog vaker er even op uit) 

 Zo’n smeerpoets als het is in het zand. (Lees dus blubber) zo onder de indruk is hij van de varkens die helemaal bah zijn door het stro waar ze heerlijk hun pyjama dag dus houden. 

Ze hebben gelijk ook. We struinen nog even langs de konijnen, geitjes en het ezeltje. Schrikt hij nog even van een muisje die door zijn beentjes glipt en dan is het wel weer tijd om te gaan. 

Moe maar voldaan valt hij in de auto al in slaap, die boterham doen we dan wel na zijn slaapje. 

Doordat je zo druk bent de hele week vergeet ik vaak hoe veel je geniet van deze momentjes. Door het leeftijds verschil en door het werken in de horeca zijn we maar zelden met ze alle bij elkaar. Tel daar het personeels te kort bij op, en hup weer een week of 2 voorbij. 

Daarom maar genieten van de momentjes zo, soms met ze alle en soms met de helft.Â