Snap

Heerlijk vakantie.....heerlijk weer naar school.....

De kerstvakantie is weer voorbij. Het ‘normale’ leven begint weer. Aan de ene kant weer lekker het ritme van alle dag.

Aan de andere kant was het toch ook wel heel gezellig. Oké, soms iets minder gezellig maar overwegend werd er lekker gespeeld. Zelfs ondanks het weer werd er toch nog veel buiten gespeeld.

De oudste, die normaal naar school gaat, nam de jongere twee kinderen op sleeptouw. Ik zag ze soms de hele ochtend niet!

Vakantie combineren met werken

Gelukkig kan ik mijn werktijden zelf indelen, dus werk ik ook veel ‘s avonds als de kinderen op bed liggen.

Hoe hebben jullie, als werkende moeders, de kerstvakantie opgevangen?

Hebben jullie extra vrije dagen opgenomen om toch nog iets leuks met de kinderen te doen?

Of hebben jullie oppas geregeld bijvoorbeeld speelafspraakjes, logeren bij opa en oma of bij ooms en tantes?

Ik ben erg benieuwd naar hoe jullie als werkende moeders, werk en vakanties combineren.

11 jaar geleden

Met vakanties zorg ik er altijd voor dat ik minstens 3 dagen in de week thuis ben en dan een nachtje bij opa en oma tussendoor de andere dag neemt mijn man vrij, hebben namelijk allemaal jongens hier in huis rond lopen dus dan is het de ''mannendag'', gaan ze stoer treinen kijken, fietsen of een ijsje halen haha. Ik zelf ga liever met ze naar de dierentuin en bij opa en oma hebben ze inmiddels een eigen speelkamer dus rennen ze daar als een gek rond.