Snap
  • Mama
  • Vakantie dagje weg

Heerlijk genieten van het mooie weer

Genieten met een grote G. Het zonnetje, het gekwetter van de vogels die druk bezig zijn om hun materialen te verzamelen voor de nestjes.....

Lente.....Heerlijk, dit is genieten met een dikke grote G.

Wat heb ik hier enorm naar uitgekeken, zonder jas naar buiten, mijn kleine meid die weer heerlijk op haar schommel kan zwieren zwaaien, of vanachter het hek naar de "grote kinderen" op hun fietsen zwaait, en ze begroet met een vriendelijk "haaai kindje, ik ben hier" Oh wat wil ze graag met die "grote kinderen"mee, maar ook al wonen we hier in een dorp, in het mooie rustige Drenthe vaak heb je automobilisten die geen rekening houden met de maximale snelheid van 30 km en dan is het nog best wel een beetje gevaarlijk. Want hoe vaak je ook tegen een 3 jarige peuter kan zeggen, goed uitkijken bij de straat, en ze leert uit te kijken voor ze de straat over te steken, ze vergeten het ook weer heel snel. 

Waar ik ook zo van kan genieten zijn de vogels die druk bezig zijn om materialen te zoeken voor hun nestjes, ze zijn af en toe zo brutaal dat ze bij het cavia hok hier in de tuin gewoon het hooi en gras voor de neus van onze cavia Neijn wegkapen.....Het gekwetter van meneer en mevrouw merel in de haag, volgens mij is mevrouw merel het vaak niet eens met meneer merel hoe hij hun nieuwe liefdesnestje bouwt want af en toe gaan ze behoorlijk tekeer. Het lijkt wel een aflevering van "help mijn man is klusser". 

Dit had ik gewoon even nodig....het mooie weer......

Nu zo gaan mijn dochter en ik weer even op pad om te collecteren voor "Nationaal Fonds Kinderhulp" dus we gaan weer even lekker buiten wandelen. 

Voor iedereen hele mooie zonnige dagen gewenst. 

9 jaar geleden

Haha lekker slakkie op de foto! Lekker he dat zonnetje :)