Snap
  • Mama
  • mama
  • ochtend
  • wakker

Heel stil, sssttt

Ik word wakker en hoor de vogeltjes fluiten, verder hoor ik helemaal niks alleen m'n vriend die ademt naast me in bed. Hoe kan dat nou dat hij nog in bed ligt?

Ik draai me zachtjes om, want ik wil natuurlijk niemand wakker maken. Ik pak mijn telefoon en kijk hoelaat t is; 06.54 staat er in beeld..? Ik kijk nog n keer, want sinds de 12 weken dat ons lieve meisje op de wereld is, werd ik niet voor 10u wakker, maar t klopt echt: ik ben vandaag de vroege vogel! Zou ik dan maar eens t eerste flesje gaan maken?! Ja dat doe ik. Heel zachtjes sluip ik uit me bed trek me badjas aan....

Helaas t was gedaan met de rust, m'n vriend werd wakker en die geeft als reactie omdat ik zo vroeg naast me bed sta "heb je in je bed geplast ofzo? Of ben je uit bed gevallen?" ik moet er wel om lachen en zeg; "ja, voel maar ns naast je, hihi". Op de gang hoorde ik nog n deur en n geeuwend iemand, dat moet Youri zijn, Senna kan nog lang niet zelf dr bed uit. Heeel zachtjes loopt hij de gang door, m'n vriend springt uit bed, loopt zachtjes naar de deur... trekt de deur open en schreeuw "GOEIIIIIEEEEEHHHHMORGEEEHHH!" Youri zat bijna tegen t plafond aan, je zou maar zo'n gekke vader hebben, probeer je zelf heel zachtjes te doen, komt je gekke vader!

Ach ja, Senna is ondertussen ook wakker en we zijn vandaag allemaal vroege vogels! Dus ik zeg 'goede morgen!'

- Denkt niet aan gisteren en ook niet aan morgen, gisteren is al geweest en morgen moet nog komen! -